Van valakinek még Volgája, Moszkvics, régi Dacia 1310-ese?
Nekem egy Volga 24-esem van. Két éve vettem, és szerencsédsnek mondhatom magam, hogy még viszonylag elfogadható áron. Azóta vigyázok is rá rendesen. 5-700 ezerért kapsz 24-es Volgát, közepesen rendbeszedett állapotban, egy tipp-topp felújított viszont milliós tétel is lehet, és mivel egyre fogynak, egyre többet kérnek a jobban megőrzöttekért. Az utóbbi években lett felkapott, mint minden olyan termék, amiből már csak egy maroknyi van az országban. A Volga Klub alig félszáz Volgát tömörít, Magyarországon pedig 300 db van papír szerint forgalomban.
Szeretem, az érzés miatt. Kell vele foglalkozni, mint minden öreg autóval, de meghálálja a gondoskodást. :)
Van most fent a használtautón egy szép Volga több mint 2 millióért.
Engem úgy érdekelne egy ilyen szépség igazán,ha egy újabb és erősebb motort tudnék beletenni és belül is átalakítanám kicsit modernebbre(más fotelek,más műszerfal stb).Persze joggal felmerülhet a kérdés,h ha teljesen átalakítom,akkor mi értelme ilyet venni?Hát persze h a formája miatt!Kívül Volga,belül modern mai gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!