Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sportmocisok nem kattogtok?

Sportmocisok nem kattogtok?

Figyelt kérdés
Már végignéztem az összes top speed videot, meg lementem a garázsba huzogatni a gázt, de nem bírom!!! Ti mit csináltok ilyenkor ebben a szemét időben?
2011. jan. 5. 19:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért nem mész ki vele? ... Én is motorozok télen!
2011. jan. 5. 19:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Van bőrruhám meg minden, de beszéltem egy két emberrel aki télen is nyomta. Hát nincsenek valami jó állapotban az izületeik...
2011. jan. 5. 20:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Anno 14-15 évesen én is motoroztam folyamatosan télen... most 20 évesen egyszer kétszer így hideg időben belenyilal a térdembe, úgyhogy nem volt jó döntés:P De marhanagy élvezet volt! :D

Hát pont ma du autózás közben gondolkoztam, hogy jó, jó keresztbe menni 4keréken minden kanyarban... de jobb lenne inkább 2kreéken 40 fokban:D

Bár én motorvásárlás elött állok ugyh azon is kattogok, hogy csak a simóm van a garázsban, amit nyár eleje óta be se indítottam:P Lehet, hogy holnap megtörténik:D

2011. jan. 5. 20:34
 4/9 anonim ***** válasza:
sportmotor.hu-n is nézz videókat, röffentsd be a gépet, szagolj bele a kipuba jó mélyeket, tölts le valami jó motoros játékot (MotoGp08), vagy takarítsd le a mocit, csinálj róla körbejáróst vagy valami :)
2011. jan. 5. 22:16
 5/9 anonim ***** válasza:
ÓÓ lenne már jóidő :D Ilyenkor sportmotoron vagyok fenn egésznap meg énis videókat nézek youtube-on.
2011. jan. 6. 13:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Én télire direkt vettem egy fasza kis Romet-et! Azzal nem baj ha elhullok :D Sok minden nem tud eltörni rajta :) Szóval most azzal tolom! De hétvégére már jön a 10 fok :D
2011. jan. 6. 15:05
 7/9 anonim ***** válasza:

azért nincsenek jó állapotban az izületeik mert nem bőrruhában kell motorozni (vagyis motoros cuccban) :D

Én mindig húzok ezt a molinót (nadrág) erre rá a farmer aztán felül póló hosszú ujjú póló pulcsi kabát , vastag kesztyű,téli surranó :D meg mocis sisak :) aztán spuri (sosem volt bajom az izületeimmel) :P

2011. jan. 7. 18:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Én egyszer mentem suliba motorral, vagyis gyakorlatra, aminek este 6-kor van vége, és soha többet! Már mikor elindultam 1 fele, akkor is eléggé fáztam, de este mire hazaértem, kékek voltak az ujjaim és fájtak. Még másnap reggel is fájtak kicsit.Szerencsére nem lett maradandó bajuk...
2011. jan. 9. 22:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyébként ma is "meleg" volt, szóval az ilyeneket ki lehet használni, egy jó motorozás ilyenkor elmulasztja egy időre az elvonási tüneteket :)
2011. jan. 9. 22:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!