Hogyan lehet régi Suzuki Swift-ről leszedni a váltógombot?
Utolsó előtti: Nem tudtam, hogy neked melyik az új a 3-ból, de ezek szerint éppen az, amelyik öcsémnek is van... :/ Hát akkor rábasztunk :)
Köszönöm a segítséget!
a 89től 2003ig gyártott swift az MK2-es Második szériás swift. Van harmadik szériás is, ami kb 2004-től jött be.
A te változatodnál a váltógombot úgy kell letekerni.
Hát sajnos rá, azért tudom ennyire mert anno vettem egy magát megvilágító nagyon jól kinéző Type-R 10 rongyos váltógombot és el kellett adnom.
Arra gondoltam még hogy levágom a régit és legalább kissebb lesz a váltó útja (mondjuk ígyis nagyon rövid, enyém 1 centi és bekattan sebességbe) de végül nem mertem bevállalni.
Utolsó előtti válaszoló rosszul tudja az éveket - legalábbis Wiki szerint: [link]
Sajnos az a swift, amivel dolgunk van a maga 2000-es évjáratával MK3-as. Utolsó válaszoló: neked is ilyen évjáratú a swifted?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!