Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az olajszűrőt kézzel, vagy...

Az olajszűrőt kézzel, vagy szűrőfogóval szorítsam meg felrakáskor?

Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 13:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
elég kézel erősen megszorítani
2011. jan. 2. 14:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. jan. 2. 14:13
 3/11 anonim ***** válasza:
szerintem kézzel nem tudod olyan erősen megszorítani, mert ügye csúszós a felülete. Ha nem erősíted fel rendesen és ne adj isten menet közben lelazul a rázkódástól, annak csúnya vége lehet... Ha nincs fogód, próbáld meg megszorítani valamilyen másik fogóval vagy befőttes üveg nyitóval...
2011. jan. 2. 14:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Az új szűrőnek mitől csúszós a felülete? Dobozból vettem ki, nem olajos sehol se. Fogóval szorítottam meg, csak érdekelt, hogy jól csináltam-e.
2011. jan. 2. 14:41
 5/11 anonim ***** válasza:
Elég kézzel megszorítani. Sima, fényezett felülete van, de vannak rajta bordák direkt ezért. Viszont ha olajszűrőfogóval szorítod meg, akkor szinte sehogy nem tudod majd levenni. Tapasztalat, hogy mindig jobban "rágyógyul" az olajszűrő a motorra, mint ahogy ráhúztad.
2011. jan. 2. 14:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Ez a következő cserénél kiderül. Akkor majd kézzel húzom rá legközelebb.
2011. jan. 2. 14:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Kézzel elég megszorítani , én is kézzel szoktam ezt már 20 éve így csinálom olajat is én cserélem és soha nem volt baj az autóval
2011. jan. 2. 18:05
 8/11 anonim válasza:
Jó a kérdés és részben jók a válaszok is!Igen,elég ha kézzel húzod meg keményen,de ne felejtsd el megolajozni a tömitő gumigyűrüt mielőtt fölteszed és egy kicsit a menetet is ami csatlakozik!Persze meglehet a leszedővel is húzni,de akkor leszedésnél megűt a guta mikorra megtudod lazitani!
2011. jan. 2. 21:26
 9/11 A kérdező kommentje:
A gumit megolajoztam, hát a leszedés majd kiderül.
2011. jan. 3. 07:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Ügyes ,csak igy tovább.
2011. jan. 3. 07:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!