Új Fiat 500-as! Hogy tetszik nektek?
Nekem tetszik :-)
Tisztára olyan kis kedves, mint a régi volt, csak korszerűbb :-)
Formailag jó arányokkal megáldott kisautó.
Technikailag a mai kornak megfelelő.
Gazdaságilag ügyes próbálkozás a MINInek ellenfelet állítani.
A rá kiszabott feladatot (divatos bevásárlókocsi kislányoknak MINI helyett) tudja teljesíteni.
Igen. Jó húzás volt.
Igen tetszik, mert szeretem a jó húzásokat autógyártótól függetlenül:)
Oké, h szép,formás és első sorban a nőkre pozitív benyomást keltő autó,de konkrétan mire is lehetne használni ?
Egy bevásárláshoz is kicsi,nemhogy egy hosszabb utazáshoz.
Viszont ha csak munkába járáshoz kellene,ahhoz túl drága játék.
szia!
Férfi létemre én is birtoklok egyet egy Abarth változatban. Én nagyon, szeretem sokat járok vele külföldre is 2 személyig teljesen vállalható feltéve, hogy ha a barátnő / te nem vagy egy hétre 1,5 kamionyi ruhát vivő ember. Igazából nekem azért eset rá a választásom, mert sportos kis autót akkartam, amivel autopályán nincs gond, hogy ha gyorsan 'kell' menni, de városban is könnyű legyen vele parkoló helyet tallálni stb, ja és egyedi legyen így volt az 500 és a mini. de az 500 jobban teszet. A sportoságot pedig jól telesiti az 1T súly és a 160 le :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!