Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót érdemes nagycsalá...

Milyen autót érdemes nagycsaládnak?

Figyelt kérdés
Autót szeretnénk venni, de kicsi az 5 személyes. Olyat szeretnénk ami 6-7 személyre alkalmas, és azért reálisan nagy csomagtartó is van hozzá. Használtban gondolkodunk 3-4százezer környékén.
2011. jan. 1. 13:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hello... most randomra kerestem pár autót 200.000 és 450.000Ft között... ezek tünek szerintem elég jó nak az árhoz képest:

[link]

[link]

[link]

Hírtelen ennyi.. kérdésed van írj.. figyelem a kérdést. :D

2011. jan. 1. 13:39
 2/12 anonim ***** válasza:

[link]

ez nagyon jó autó, jobb mint egy renault, vagy egy amerikai chevrolet :D ráadásul japán :) sok sikert!

2011. jan. 1. 20:03
 3/12 anonim ***** válasza:
2011. jan. 1. 23:42
 4/12 anonim ***** válasza:

Olyan autó aligha létezik amiben min.7 személy kényelmesen elfér és még csomagtere is megvan legalább 1m3.

Ami hasonlít talán ilyen az a pnyvás IFA lehet.

Viccen kívül,utaztam már 7személyes Opel Zafirában ami tényleg kényelmes is volt,viszont a +2 ülés elvette a csomagtér felét.Ami egyaránt alkalmas személyek és csomagok szállítására egyszerre,az már inkább kisbusz kategória mint pl. :Vw Transporter,vagy Toyota Hi-Ace

2011. jan. 2. 17:05
 5/12 anonim ***** válasza:

valóban az az l300 vagy a space wagon lenne nagyon jó!

viszont a zafirában nem a fél csomagtér megy el hanem kb a 3/4-énél kicsivel több!

2011. jan. 2. 17:56
 6/12 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

esetleg még ez:

[link]

subaru libero 4wd 1.2-es ahogy olvasom 8-9 litert eszik

2011. jan. 2. 18:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Egy 16 éves autóról tényleg képes vagy elhinni,hogy csak 130000Km van benne a leírtak alapján?
2011. jan. 2. 18:16
 8/12 anonim ***** válasza:
egy ennyi idős autónál szerinted ki olyan hülye hogy visszatekeri? ennyi pénzért?! hát 80ezer km-el akkor se fog tudni autótvenni ... :(
2011. jan. 2. 19:31
 9/12 anonim ***** válasza:

Jegyezd meg!

Amíg van lóxar,addig van veréb is !

2011. jan. 2. 19:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Az elején voltak jó tippek. Tudom, nem óriási a csomagtér, de reálisan a család el tudjon pakolni. Busz semmiképp nem jó, mert mindennapi használatra főleg gyerekekkel nem praktikus. Normál 5 személyesbe nem fér el hátul sem 3 gyerekülés, sem 2 ülés plusz egy személy. És csomagtartó itt is max. a kombié nagyobb.
2011. jan. 3. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!