Szerinted mennyit ér ez a gépezet?
ez nem kókány, nálam éli a fénykorát igazából
a festése nem az igazi, de a blokk az simson kb 3szor erősebb az eredetinél alapból és a kipufogó is tesz rá valamennyit
10ezer ft nevetséges már csak azért is mert simson blokk van benne
na jó
ha le lenne szépen festve akkor mennyit adnál érte?
a blokkja kifogástalan, de még sosem volt felújítva, de kb 5000 km alatt van benne, tökéletes a hangja és hiába lenne felújítva pl kínai alkatrészekből az is belekerülne 40ezerbe és még ilyen se lenne mint most az enyém, mivel eredeti német blokk
ha pedig valaki eredeti német alkatrészekből újíttatja fel, akkor az dupla annyiba kerül tehát 80ezer körül lesz ha jól tudom
én úgy gondolom hogy ez a blokk még 20 ezer kmt minimum normális használattal szerviz nélkül el fog menni ebben biztos vagyok
Tudod ez az amikor vér verejtékes munkával megépítesz vslamit, ami nem jut el a célközönségig. Én sem adnék többet érte 10 ezer forintnál. 50fölött meg pláne nem fizetnék érte mert kicsivel többért már simo-t is kaphatok.
Bár lehet hogy túl egyszerű a gondolatmenetem, és nem tudom felbecsülni a tárgy "művészi" értékét.
megse venném xD
Semmikép nemtudnának rámerőszakolni 1ilyet xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!