Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerinted mennyit ér ez a...

Szerinted mennyit ér ez a gépezet?

Figyelt kérdés

te mennyit adnál érte maximum ha megakarnád venni?

[link]

2011. jan. 1. 10:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Max 10ezret. Ennél többet semmiképpen! Hogy néz már ki? Meg tiszta kókány. (Bocs)
2011. jan. 1. 10:35
 2/14 A kérdező kommentje:

ez nem kókány, nálam éli a fénykorát igazából

a festése nem az igazi, de a blokk az simson kb 3szor erősebb az eredetinél alapból és a kipufogó is tesz rá valamennyit

10ezer ft nevetséges már csak azért is mert simson blokk van benne

2011. jan. 1. 10:55
 3/14 A kérdező kommentje:

na jó

ha le lenne szépen festve akkor mennyit adnál érte?

2011. jan. 1. 10:56
 4/14 anonim ***** válasza:
kb 5000. Hiába van benne simson blokk. Az egész egy tákolt valami.
2011. jan. 1. 11:00
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha teljesen fel lenne újítva ( blokk, fényezés, vezetékelés stb) akkor 50et. Első vtam.
2011. jan. 1. 11:09
 6/14 A kérdező kommentje:

a blokkja kifogástalan, de még sosem volt felújítva, de kb 5000 km alatt van benne, tökéletes a hangja és hiába lenne felújítva pl kínai alkatrészekből az is belekerülne 40ezerbe és még ilyen se lenne mint most az enyém, mivel eredeti német blokk

ha pedig valaki eredeti német alkatrészekből újíttatja fel, akkor az dupla annyiba kerül tehát 80ezer körül lesz ha jól tudom

én úgy gondolom hogy ez a blokk még 20 ezer kmt minimum normális használattal szerviz nélkül el fog menni ebben biztos vagyok

2011. jan. 1. 11:19
 7/14 anonim ***** válasza:

Tudod ez az amikor vér verejtékes munkával megépítesz vslamit, ami nem jut el a célközönségig. Én sem adnék többet érte 10 ezer forintnál. 50fölött meg pláne nem fizetnék érte mert kicsivel többért már simo-t is kaphatok.

Bár lehet hogy túl egyszerű a gondolatmenetem, és nem tudom felbecsülni a tárgy "művészi" értékét.

2011. jan. 1. 11:52
 8/14 anonim ***** válasza:
20nál többet nem ér. A simson star blokk és kb 10et, a vas nem tudom de kis jóindulattal az is 10.
2011. jan. 1. 12:41
 9/14 anonim ***** válasza:
15ezer reális szerintem!
2011. jan. 1. 12:53
 10/14 POciCi ***** válasza:

megse venném xD

Semmikép nemtudnának rámerőszakolni 1ilyet xD

2011. jan. 1. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!