Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt valahogy meg lehet oldani?

Ezt valahogy meg lehet oldani?

Figyelt kérdés

Egy robogóra fel lehet valami olyat szerelni,hogy egy 25 kilós kutya elférjen rajta biztonságosan?

Van olyan robogó amin elfér?

Most tervezek robogót venni,de a legfontosabb szempont,hogy a kutyám biztonságosan elférjen rajta.

Tudom,kicsit hülyén van feltéve a kérdés,de nem tudom jobban elmagyarázni,meg nem értek egyáltalán a robogókhoz.Azért remélem értitek a kérdést. :)

2010. dec. 30. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
25 kilós kutya? Nem. Tényleg, kéne gyártani oldalkocsit robogóhoz, bevásárlásra, meg kutyának:)
2010. dec. 30. 15:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. És a rendőr se simogatná meg a buksid h de kreatívan megoldottad a kutyád szállítását :-)
2010. dec. 30. 15:59
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Miért nem is lehetne így szállítani? (persze ha elférne rajta)

2010. dec. 30. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom,hogy robogó esetében szabályos-e,de nagymotorokra szoktak utánfutót kötni.

Elvileg egy erre a célra kialakított motoros utánfutóban kutyát is szállíthatsz.

[link]

2010. dec. 30. 16:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Na ennek utánajárok.Valami ilyesmi megoldásra gondoltam én is.Köszi.
2010. dec. 30. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!