Petty Clown kérdése:
Szerintetek milyen autó a Daewoo Tico?
Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 07:31
11/25 anonim válasza:
Sz@ar, inkáb vegyél valami tiszteséges autót.
12/25 anonim válasza:
Több barátom-ismerősöm évek óta használja megelégedéssel ! Kis fogyasztás-kevés biztositás-olcsó alkatrészek stb... Nyugodtan vegyél,ha nem akarsz "részletre" eladósodni. Ráadásul nem véletlenül tartja az árát.Hidd el ugyanoda eljut,mint a nagyok.
13/25 anonim válasza:
14/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2010. dec. 31. 15:17
15/25 anonim válasza:
Tico WRC - mi csak így hívjuk :))
Állat! Úgy gyorsul, mint semmi más :)) Tövig nyomod a gázt, morog kicsit, majd komótosan gyorsul :))
Egyébként megbízható, jó kis autó!
16/25 anonim válasza:
Nézz szét jobban! Sokkal jobb, biztonságosabb AUTÓKAT kapsz az árán!
17/25 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó városi autónak, megbízható, keveset fogyaszt, jól pörög, de elég kicsi. Amúgy szuper nekem is van 1, nem válok meg tőle az tuti!
18/25 bary79 válasza:
nyomorék autó - nyomorék sofőrnek
bocs, ha valakit megbántok, de ez tapasztalat.
Igénytelen kis sz@r laikusoknak.
19/25 anonim válasza:
Hát megoszlanak a vélemények, nekem szintén volt daewoocska, megbízhatónak tűnik, de volt időszak amikor sorozatosan elromlott, és 20-30 ezrekbe kerültek a javítások, szval elektronika terén egy idő után fizethettem rendesen, aztán megbuheráltam és elpasszoltam, kínylódjon vele más XD. De 11 éves koráig ritkán látott szerelőt , utánna 2-3 havonta(pedig csak 98000 Km volt benne)
20/25 anonim válasza:
Ha szereted a kicsi autót , szuper ! Nem lehet rossz , ha a Chevrolet megvette a Daewoo gyárat ! Kipörgés- és blokkolásgátló nincs benne . A csomagtartója elég kicsi . Keveset fogyaszt , de száguldozni nem lehet vele . A töréstesztje nem a legjobb , de pl a Fiat-é sem !
Mindennek ellenére én a régi Suzuki Swift 1000-rest ajánlanám . Árban kb egyeznek a használtak , de ennek nagyobb a csomagtartója ! Ne Sedant !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!