Van olyan autó ami nem túl drága és nincs minden 3. embernek?
akár régebbi típusokra is gondolok
pl. a toyota aygo meg a 2 testvére ilyen, de az csak bevásárlókocsi:D
köszi, de kicsit komolyabb válaszokat várok lehet hülyén fogalmaztam meg a kérdést
de használt autót tudok csak venni és nem akarom hogy minden második autó ugyanolyan legyen (ilyen pl. a suzuki swift bár suzukit elvből nem veszek meg az opel astra az más szempontból szóba jöhetne
Miért nem jó a Suzuki?
Nekem Suzuki Liana van, elég ritka, igénytelen, nem is eszik sokat, és megy is mint az állat, BIZTONSÁGOS, és 100x jobb mint valami VW vagy Opel
Lexus IS 200
Nah abból alig van Magyarországon. Én még egyel se találkoztam. '99-től 2004-ig gyártották szóval nem olyan öreg típus. A motorja se gyenge meg úgy kifejezetten egyik kocsira se hasonlít. (kicsit bmw m3 beütése van)
"Nekem Suzuki Liana van, elég ritka, igénytelen, nem is eszik sokat, és megy is mint az állat, BIZTONSÁGOS, és 100x jobb mint valami VW vagy Opel"
Ja ez abszolult így van amultkor is láttala mikor legyorsult a golf R30, a másik meg mint ha valami olasz lett volna, talán egy ferrari?
.... -.-
Am. én a fiat stilot javasolnám kevés is van jó áron is van... igaz kicsit többet kell a lelkiéletétt ápolni mint egy normál autot, de hogy ha erre van iditvitásod akkor hajrá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!