Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van itt másnak is alkoholista...

Van itt másnak is alkoholista kocsija?

Figyelt kérdés
Mióta jártok etanolal? Ac pumpát kellett cserélnete?
2010. dec. 25. 09:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Előző autóban másfél évet jártam etanollal, tisztán, átalakítóval. Jelenlegi autómba még nem vettem átalakítót, így felesben járok vele, (hazudok, most minusz 15 környékén, kb 30% etanol 70% benzin, majd ha nem kell félnem megint a minuszoktól megint fele fele, amíg meg nem veszem, és be nem kötöm az átalakítót.) nem kellett cserélnem AC-pumpát, se semmit. Az előző autóban 2000km tiszta etanol után cseréltem ki a benzinszűrőt, pechemre, mert nem kellett volna (szétvágtam, teljesen tiszta volt, még elment volna 80-100.000km-t).
2010. dec. 25. 09:38
 2/2 anonim ***** válasza:
55%
igen van sajnos.. amióta először kocsmába mentem vele azóta függő :S. az autószerelője már azt mondta megmenthetetlen.Sokszor annyira alkohol befolyása alatt van hogy azt sem tudja 4üemű dízel vagy esetleg 2T...
2010. dec. 28. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!