Ha már sajnos eljutottam odág hogy beált a motor elfojt az olaj lehetett e volna szerelö nélkül malamijen modon helyre hozni? Suzuki swift
Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 15:52
1/9 anonim válasza:
Nem. Az a motor kuka... Nem véletlenül tanítgják műszakin, hogy ha kigyullad az olajnyomást jelző lámpa akkor azonnal meg kell állni
2/9 anonim válasza:
uj motor sajnos, bár nemtudom hanyas évjárat, de lehet jobban jársz ha veszel egy uj swiftet :S
3/9 anonim válasza:
Műszaki ismeretek=1-es
Helyesirás =1-es alá!!
4/9 anonim válasza:
17:55!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :-)))))))))))
6/9 anonim válasza:
Na! Király vagyok! Én is elírtam. :-)
7/9 gyuribacsika válasza:
Ha már beállt akkor mindegy.Késő.
8/9 anonim válasza:
Swift motor beállt??? Milyen olajat tettél szegénybe???
9/9 anonim válasza:
Ha a dugók behegedtek egy dolgot tehettél volna. Megállsz, de a motort nem állítod le, nem nyomsz semennyi gázt, alapjáraton hagyod járni kb fél órát és utána állítod le. Akkor ha szerencséd van amíg alapon jár a dugóknak nincs idejük hegedni és talán vissza tud hűlni addig a motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!