Megbüntethet a rendőr gumi égetésért vagy füstölésért? Vagy h az autómat huzatom a maximum sebesség korlátozásig? Pl. : 50 ig 1 esbe tiltásig kiforgatom.
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 00:20
11/19 anonim válasza:
keress égett gumi szagú wc sprayt :D
12/19 anonim válasza:
hát környezetszennyezésért megbüntethet. azonban én nem ajánlom a dolgot, lehet hogy most nagyfiúsnak tűnik meg minden de pár alkalom után vehetsz új gumit az meg már nem lesz nagyfiús. plusz a motornak meg a váltónak se tesz jót. ha szórakozni akarsz akkor most télen ajánlom, hogy menj ki egy üres területre ahol jég vagy vastag hó van és ott "csúszkálj", sokat lehet tanulni és hasznát veszed ha egyszer éles helyzetben kell alkalmaznod (pl nem taposunk jégen a fékre, stb.)
13/19 anonim válasza:
Szeretem az ilyet. Ne vedd magadra, de friss jogsival én nem azon gondolkoztam, hogy, hogyan keménykedjek meg rúgassam szét a kocsit. Inkább tanulj meg normálisan közlekedni, mint az emberek nagy többsége, persze sok a kivétel, de ne tartozz közéjük. Hidd el az ilyen mentalitást a normál autós utálja és ha nagyon bepipul akkor rendőrt is fog rád ugratni.
14/19 anonim válasza:
És ebbe mi a jó? Ettől nem leszel nagyfiú. Sőt, inkább szánalmassá válsz mások szemében...
15/19 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek. De nem a nagyfiuskodás miatt kérdeztem! Csak egyszerűen kiváncsi voltam. Meg ami tervbe van az nem igen alkalmas rá :p (Polski fiat, trabi, lada stb...)
2010. dec. 23. 02:55
16/19 anonim válasza:
Ennyire ostoba kérdést az a baj,hogy egyre több ilyen hülyegyerek kap jogsit.
18/19 anonim válasza:
És ki ha nektek ennyi eszetek van hogy kínozzátok az autótokat ti tudjátok erre mindent lehet csak irigykedni nem:)
19/19 A kérdező kommentje:
nem kértem ki oktatást! ez csak 1 KÉRDÉS! megismétlem KÉRDÉÉS
2011. jan. 2. 02:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!