Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Quad vagy enduro?

Quad vagy enduro?

Figyelt kérdés
Cross sincs kizárva.
2010. dec. 21. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Mire akarod használni?
2010. dec. 21. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
mivel én az egynyomtávúakat részesítem előnybe, endurot vennék. aról nem is beszélve, hogy a 700as qadoknak van 20, legjobb esetbe 40 lóerős teljesítménye. tudom, hogy a nyomaték ott jobban számít, de jó lenne, ha a motorokból úgy próbálnák kihozni a nyomatékot, hogy nem megy a teljesítmény rovására.
2010. dec. 21. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem semmilyen szinten nem lehet őket össze hasonlítani -én endurozok- .De még a cross és az enduro motorozás között is fényévnyi különbség van. Az mindenesetre az enduro felé, húz, hogyha van rajta rendszám, akkor közlekedhetsz is vele.
2010. dec. 22. 09:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha van egy sík baszott nagy udvarod és szereted a füvet fissza ültetni, vagy közel vagy az erdőhöz, város határhoz, akkor Quad. De ha élményket akarsz, és adrenalin bombát, azt hogy érezd hogy 180-at ver a szíved amikor még csak 50-el mész is terepen akkor egyértelmű hogy egy enduro vagy cross. Volt 200-as kínai quadom 18le, minden szét esett rajta ami lehetséges, most van egy 125-ös pegasom (supermoto szettel) utcára rendszámal, és egy 125-ös külsőre leélt de motorikusan jó 125-ös tuareggem. De őszintén 4t-t ajánlok:D
2010. dec. 22. 09:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Inkább enduro.
2010. dec. 22. 09:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Az mind1 hogy hol lakom mert felvidéki vagyok és itt kapnak rendszámot a quadok is. Kivétel talán a cross. Azért kérdeztem mert jobbna vonz az erdős dimbes dombos határutak bejárása mint 1 adott crosspályán körbe körbe motorozni. Csak még nemtudtam eldönteni hogy endurot vagy quadot vegyek de jobban hajlok az endurok felé. Köszönöm a válaszokat :)
2010. dec. 22. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!