Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért adnak ki sokan 3. 000....

Miért adnak ki sokan 3. 000. 000ft-ot egy új suzukiért (Biztonság: 0 Presztízs: 0 Kényelem: 0) amikor a hasznaltauto.hu-n ennyiért fiatal Német autókat lehet kapni?!

Figyelt kérdés

1: Ilyen a proli mentalitás.

2: Nehogy irigykedjen a szomszéd...:D

2010. dec. 18. 14:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Miért a BMW-n lovagoltok? Minden autó jobb mint a suzuki! /Kivéve a francia kotlókat/ Viszont a SAAB a legcsúnyább állat... Ha a motort nézem Japán, ha a kasztnit kényelmet akkor Német... De a SEAT se olyan fika szerintem...
2010. dec. 18. 15:14
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Azért a KIA-t ne keverjük ide, a Cee'd pl. jobb volt mikor bemutatkozott, mint az összes többi alsó-közezpes.
2010. dec. 18. 16:45
 13/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Az alábbi kijelentéseid, miszerint egy új Suzuki biztonsága: 0, presztízse: 0, kényelme: 0, mire alapozod?

Mert szerintem, ha a Swiftre gondolsz, mint "a Suzuki", akkor tévedsz.

2010. dec. 18. 19:56
 14/20 anonim ***** válasza:

Egyetértek a kérdezővel. Annyi pénzért amennyit egy suzukiért elkérnek lehet venni másmilyen kocsit, pl fordot.

Ha még jóval olcsóbb lenne a suzuki mint a többi autó akkor megérteném.

Az újak már tényleg drágák. Az sx4-ért fele annyit nem adnék mint amennyit kérnek értük. Főleg hogy vezettem és kényelem az nulla. Egy 10 éves autó szintjén van.

2010. dec. 18. 21:50
 15/20 anonim ***** válasza:
Én eddig két suzukiba ültem, egy régi stiftbe és egy Ignácba. Mindkettő borzalmas volt, és őszintén nem értem aki olyat vesz. Amennyibe egy régi stift kerül lehet venni F Astrát. Amennyibe egy Ignác kerül rengeteg más jobb autót lehet venni. Az F Astra nem feltétlenül jobb egy Ignisnél, viszont egy G már az! Arról nem is beszélve, hogy - mnaradva az Ignisnél, de a régi stiftnek is ugyanúgy- olyan szar futóműve van, hogy azon túl, hogy betonkemény, még csak nem is tartja az autót az úton.
2010. dec. 19. 07:02
 16/20 anonim ***** válasza:
Ez így van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. dec. 19. 10:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Én sem értem miért adnak 3M-át egy suzukiért...inkáb egy fiatal használt opel..Az nem válasz mert erre van pénze...mert a suzuki és az opel közel egy árban vannak...
2010. dec. 20. 19:54
 18/20 anonim ***** válasza:
Egyetértek 3 millió ft az rengeteg egy Suzukiért abból már lehet sokkal normálisabb autót is venni pl.2,5 millióért Ford Focus.
2010. dec. 30. 20:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Egyenesen a kérdésedre válaszolok. Amennyiben pl Opelra vagy Fordra gondoltál (a presztízsautó más kategória a fenntartási költségek miatt) ez esetben én sem értem mert az árkülönbség nem jelentős de a megjelenés és a minőség már a vétel előtt eldőlt a németek javára. Jelenleg egy kifutó H Astra jóval magasabb felszereltséggel, és erősebb 1.6-os motorral alig pár százezer forinttal drágább mint egy alap SX4. De ha valaki ezek után az utóbbit választja akkor egészségére. Ízlések és pofonok.
2011. okt. 21. 06:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Én is mint külföldi ha ellátogatok Magyarországra, kiakadok a rengeteg csúnya Suzuki autótól... Ja és a megszabott sebesség felén járnak, mi sz*r??
2014. dec. 28. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!