MAZDA 6 vagy HONDA ACCORD?
manuális, honda 2003-as évjárattól és a mazda is
melyik jobb? mazdánál benzines vagy dízel a jobb?
Látom legtöbben a Honda mellett tették le a voksukat!Ezen én is sokat gondolkodtam hogy melyik is legyen mint ahogy az elöző hozzászoló.Én mielött megvettem a Mazdát utánnajártam dolgoknak,vissza menőleg megnéztem a meghibásodási listákat amit az ADAC ad ki évente.A mazda sokkal megbizhatobb mint a honda,és én ezt tapasztalatból mondom!Az enyém egy 95-ös évejáratu gépezet,de azon minden úgy müködik mint 15 évvel ezelött!4 éve vettem meg azota csak tankolok bele,olaj csere és semmi más,meg persze a kötelező dolgok amit amúgy is el kell végezni.
Az autó hibájából soha semmi gondom nem volt vele!Még most is elmernék indulni vele egy világ körüli útra.
Hogy még egy pl mondjak,az egyik barátomnak is mazdája van csak az 87-es évjárat:) van benn vagy 1milló km,de csak megy és megy!Bár tény a honda szebb,de nekem a minőség jobban számítt,ezért Mazda.Remélem tudtam segítteni!:)
nem rossza a Honda se, de én inkább mazdát vennék, lehetőleg benzinest. /pill. egy Mazda 3-mal közlekedek, 1,6-os benzines. 2007-es, 140 000km van benne. hibátlanul működik. bírja a 8-900km-s túrákat megpakolva. eddig még csak kuplungcsere volt (az nem a kocsi hibája =) ), meg szélvédő. sajnos a felpattogó kövekkel nem lehet mit csinálni. én a Mazdát nagyon ajánlom!
üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!