Jogilag van annak akadálya hogy jogosítvány nélkül használtautót vehessek?
Figyelt kérdés
18 már elmúltam természetesen!2010. dec. 15. 20:35
1/10 anonim válasza:
Semmi köze az autovásárnak a jogsihoz csak ne te probáld ki hanem akinek van jogsija.
2/10 anonim válasza:
Szerintem vehetsz újat is, nem csak használtat. Az már más kérdés, hogy ha a Te nevedre fog szólni a biztosítás, akkor sosem fog csökkenni a biztosítás díja, hiszen jogosítvány nélkül nem tudsz majd feljebb lépkedni a bónusz létrán. De minek Neked kocsi jogosítvány nélkül? Vagy anélkül akarod vezetni?
3/10 anonim válasza:
Nincs, tulajdonosa lehetsz de természetesen nem vezetheted. Nekem is van autóm de jogsim nincs.
4/10 anonim válasza:
Ja a férjem az üzembentartó, tehát a biztosítás is az ő nevén van. előző voltam
5/10 anonim válasza:
Pontosabban közterületen, vagy forgalom elől el nem zárt magánterületen ne vezetheted. Elzárt területen igen.
6/10 anonim válasza:
vehetsz te 15 autót is, ne viccelj ....
7/10 anonim válasza:
Vehetsz.
De miért akarsz autót venni? ajándékba veszed valakinek?
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ! A helyzet úgy áll hogy van egy jó állapotú Astra biztos forrásból, és meg szeretném venni mielőtt elviszi valaki más :) A jogsim kábé két hónap múlva lesz meg!
2010. dec. 16. 18:51
9/10 anonim válasza:
Megveheted, a születéstől visszafelé számított 300. naptól már lehet saját tulajdonod, kocsi, ház, bármi.
10/10 A kérdező kommentje:
Hmm....a születéstől visszaszámított 300. naptól??? A magzat általában 275-280 nap után jön világra :D:D
De azért köszike...
2010. dec. 17. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!