Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gyorshajtó társaim! Hogyan...

Gyorshajtó társaim! Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Lassan be tudják majd hajtani a külföldi rendszámos kocsik után is a bírságot. Na most nekem a melóm miatt elég sokat kell a megengedett felett tekernem. SK rendszámmal megoldottam eddig de ennek vége sajnos. Trafi blokkolókat néztem, de nem tudom ezek mennyire megbízhatóak. Használ valaki ilyet vagy, hogy fogjátok megoldani ezentúl?
2010. dec. 15. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
trafi blokkolo sztem nem sokat ér, ugyanugy ahogy a blokkolo érzékeli a trafit olyankor már a trafi is lát téged persze ha nincs semmi akadály pl: elötted egy kamion, és hogy hogyan fogjuk meguszni azt nemtom, sztem sehogy, egy darabig aztán majd jönnek a "mentőövek"
2010. dec. 15. 17:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg menjél lassabban...

Ismerősöm, egyik nap mesélte, hogy a napokban volt pesten, elbambult és egy motorost nekilökött egy új audinak amin sk rendszám volt. Kiszállt elismerte hogy figyelmetlen volt, a motorosnak nemlett semmi baja, persze az audiból kiszállt egy cigó aztán elkezdett pampogni, erre az út másik oldaláról átment a rendőr és megkérdezte mi a probléma.. ismerősöm elmondta, mondta, hogy vállalja a felelősséget, ő hibázott. A cigó csak keménykedett tovább, aztán a rendőr felvilágosította, hogy írjanak betétlapot, aztán menjen csak tovább a sorban, mert a kollégák már várják, egyrészt mert 90km/h-val előzött záróvonalon, másrészt mert miért is van magának, magyar állampolgárnak sk rendszáma?

Nos szóval én ilyeneket hallok, látok az sk rendszámos kocsikról, kocsiktól.. az összeset megkéne büntetni szerintem. Egyébként mindegyik audi, bmw, merci.

Szóval a lényeg: vezess lassabban.

2010. dec. 15. 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha antiradar mellett döntesz akkor ne a legolcsóbbat wedd meg, azok nem megbízhatók 100%ig.A közép kategóriásak már szinte mnden radart átwernek de wiszont elég borsos áruk wan.
2010. dec. 15. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Jah és nagyon el kell rejteni mert ha a zsaru kiszúrja akkor nem tudom h milesz.....
2010. dec. 15. 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:

1. 200.000ft alatt ne nagyon nézz detektorokat és blokkolókat, mert az alatt nem sokat ér egyik se

2. nem kell eldugni, mert MO-n a vásárlása és a használata se törvénybe ütköző.

2010. dec. 16. 00:42
 6/7 anonim ***** válasza:
89%

Lopós társaim! Hogyan tovább?

Tegnap óta a kedvenc kisboltomban biztonsági kamerák vannak. Na most nekem nagyon fontos ezt csinálnom a megélhetésem miatt, dolgozni meg nincs kedvem. Eddig nagy hátizsákkal megoldottam, de ennek sajnos vége. Próbálok olyan pózba állni, hogy ne vegyen észre, de nem tudom, ez mennyire válik be. Ti mit gondoltok, hogy fogjátok ezentúl megoldani a lopást?

Viccet félretéve. Vedd észre magad! Amíg mások tisztességesen vezetnek, vagy ha nem, vállalják a következményeket, addig te ebbe szarsz bele, és tuti biztos módon ki is bújsz a felelősség alól. Egyszerűen undorító.

Most jön végre az igazság, és az olyanok, mint te, végre majd megtanulják, hogy ilyen nincsen. Majd fizeted szépen a tíz-/százezres bírságokat, és egyszer csak rájössz, hogy inkább lassabban kellene menned.

És teljesen mindegy, hogy mi miatt mész gyorsan. Az senkit nem érdekel. Mindenkinek lehet valami kifogása a szabálysértésre/bűncselekményre, akkor ezek szerint bármit lehet csinálni?

2010. dec. 16. 15:57
 7/7 anonim ***** válasza:

"2. nem kell eldugni, mert MO-n a vásárlása és a használata se törvénybe ütköző."

Már készül a törvénytervezet. Épp ideje egyébként...

2010. dec. 17. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!