Mennyire költséges fenttartani egy 125ccm-es crossmotort?
Figyelt kérdés
Kötelező biztosítás, műszaki vizsga meg ilyenek mennyibe kerülnének kb.?2010. dec. 14. 18:33
12/15 A kérdező kommentje:
Én úgy hallottam, hogy az index nem kötelező. Elég ha csak a kezeddel jelzed hogy merre akarsz menni.
2010. dec. 14. 22:19
13/15 anonim válasza:
igen elég, segédmotorkerékpáron. egy 125ös enduro évi fenntartása biztosítás: 15/év, Átíratás: 30, műszaki: 10-20környékén most nem tudom pontosan. És amit pedig a motorra kell költeni: fogyasztás 6-9liter, kétetümű olaj kb 500km-re elég egy liter ami 2500-4000Ft, gumik ha sokat mész évente kell egy új pár kb 45ezer, fékpofa cserék általában az is kell 15ezer, aztán a lánc lánckerék ami kopik az kb 40ezer. Ezek nagyjából mait én évente cserélek ha valamit kihagytam elnézést. Kb 100ezer környéke a minimum egy motor fenttartásának.
14/15 anonim válasza:
De a motorozás élménye megfizethetetlen:D egyszóval szerintem megéri.
15/15 anonim válasza:
Te 125ccm gépet szeretnél, amire kötelező az idex, anélkül nem kapsz forgalmi engedélyt rá! Az index smkp-n nem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!