Hogyan lehet a forgalmiba megváltoztatni az adatokat?
Figyelt kérdés
Akarok venni egy Mz etz-t.Kinéztem egyet a neten,felhívtam a tulajt és azt mondta hogy 125ccm-is de a forgalmiba 150ccm-i szerepel.Hogyan lehet ezt megváltoztatni? Azért akarnám megváltoztatni mert A1-es jogsim van.2010. dec. 14. 17:27
1/5 anonim válasza:
Ha tényleg 125-ös, de a forgalmiban nem az szerepel, akkor az "ocsmányiroda" cseszte el. A mostani tulaj (Nem TE!!) szépen ballagjon be az okmányirodába, és javíttassa ki, ezt nyugodtan mond el neki. Ha erre nem hajlandó, akkor valami sumákolás van a motorral, hagyd a fenébe, keress másikat.
2/5 anonim válasza:
Ha tényleg 150 ccm akkor nem tudod megváltoztatni, csak KPM-es bevizsgálás után az okmányirodában, ha csak azért mert vezetni akarod akkor nem.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem probléma, a kW stimmel. Így pl. Ak jogsival vezetheted a hivatalosan 22kW-os Honda Steed 400-ast. Felénk nem csinálnak belőle ügyet a rendőrök, ha nem állsz szembe a szabályokkal és műszakilag kifogástalan a motor, nem cseszegetnek.
4/5 anonim válasza:
Linket tudsz adni a motorról? Lehet hogy a blokk és a váz nem is típusazonos.
5/5 anonim válasza:
Abszolút felesleges megváltoztatni nekem is ilyen a motorom meg a jogsim is! Márt sokszor ellenőriztek a zsekák de nem foglalkoznak 25 ccm-vel. A lényeg hogy legyen rendbe minden papírod (forgalmi, biztosítás, jogsi) és akkor leszarják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!