Ezeket a pedálokat hogy lehet felszerelni?
róla lenne szó. egy lada 2107re akarom feltenni :D mi a megoldás? még sose láttam iylet kibontva csak dobozban :(
Gagyi. Rá kell húzni a pedálokra, mint egy cipőt. Hátul lemezfül tartja, amit csavarokkal huzatsz a pedálra.
Nem nagy dolog felszerelni...
Ha rám hallgatsz,nem veszed meg, nagyon gagyinak néz ki... Ki fognak röhögni vele. De, te tudod.
Szia! Én versenyzek egy ideje,és én is teszkós pedálokat használok.A funkció a lényeg,nem pedig a kinézet.Első sorban nem az optikát szolgálják ezek a szélesítések,hanem a pedálok könnyebb kezelhetőségét.Ugyanis gyakran előfordul olyan szituáció,hogy két lábbal kell a három pedált kezelni egyszerre.(nem közúton) :) Az ezer forintos gagyi épp olyan jól szolgál,mint a 6800 forintos Sparco!
Én egyszerűen leszereltem róla a gyári szorítófüleket,kifúrtam a közepén,és 3-3 csavarral rögzítettem az autó pedáljaihoz.
Egyébként a festés nem fog sokáig látszódni rajta,mivel mindig taposva vannak,ezért gyorsan kopik. :)
Azért csak ésszel! Műszaki vizsgán minimum 3 centinek kell lennie a pedálok között.És aki nincs hozzászokva a szélesítésekhez,az balesetveszélyez helyzetbe kerülhet.
Könnyen előfordulhat,hogy fékezés közben a gázt is nyomja-ilyenkor nem lassul az autó!
Vagy éppen a kuplungolásnál lép bele a fékbe is.
Mint már mondtam,ezeknek a pedáloknak csak is a funkciójuk számít.K*rva jól néz ki egy utcai kocsiban,de sokan csak találomra szerelik be őket.Ezeket testre szabva szokták felszerelni.
Versenyen ugyanis gyorsan kell kezelni ezeket,közgáz,duplakuplung,gáz-fék kombó egyszerre...stb
Mellékeltem egy videót,igazából az ilyen kezelés mellett szükségesek a szélesítések,hogy mindig jó helyre tegyük a lábunkat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!