Hogy kéne bekötni? Valakinek valami tapasztalata?
Ma vettem a kocsihoz ( Golf IV ) nappali világitást...Szóval az a LED égők ( 6 led égőből áll ) [link]
Igy néz ki kb... És Fogalmam sincs hogy hogyan kéne bekötni ??? Valahogy úgy kéne,hogy tudjam ki-be kapcsolni... Mert nappal csak ez menne... Éjjel pedig a rendes fényszórókat is használnám... Valakiken valami tippe ??? A lehető legegyszerübben kéne
Légyszíves ne haragudjál ezt most nem sértésnek szánom amit írok, de ha nem értessz hozzá és most csinálod elősször egy szöveges utasítás alapján akkor inkább bele se fogj. Vidd el autóvillamosságishoz, vagy kérj meg egy hozzáértő ismerőst hogy szerelje be neked, és közbe magyarázza el a dolgokat.
Az a gond hogy ha valamit elszúrsz akkor szerencsés esetben még időben észreveszed a rövidzárat, de ha nem akkor simán ki tud gyulladni az autó, nagyon sok példa volt már rá hogy nem voltak megfelelően bekötve a fények, hangtechnika és kigyulladt az autó.
Pont 2-3 hete volt itt nálunk hogy egy rosszul bekötött erősítő miatt kigyulladt egy kisPolski + még fel is robbant a tankja.
és mégegyszer, ezt abszolúlt nem sértésnek vagy oltásnak szántam, csak is az autód, és a saját/mások biztonságának érdekében mondom ezt el.
18:43 vagyok
és igen, ha ezt meglátja egy rendőr azért szó nélkül megvághat, és műszaki vizsgán se engedik át így az autót, amik megfelelnek a szabványoknak azok 20.000 ft felett vannak.
Semmilyen utólagos kókányolást nem enged meg a hatóság.
Majd szembesülsz vele ha egy igazoltatás során közli veled a rend őre! Ezek az eső újabb Audik lemajmolása ahol ezt GYÁRILAG alkalmazták és amibe nem köthet bele a police.
A tiéd vmi kínai cucc mint szinte minden és én a helyedben nem furkálnám össze a jó kis 4-es Golf lökösét egy ilyen miatt.
csak az új autókon gyárilag van fent.
ilyen nappali menetfényt utólag csak úgy lehet beszerelni hogy anyámkynyja szabványosat kell venned (20.000) ft alatt nincs, valamint hivatalos műhelyben kell elvégezni a szerelést.
Máskülönben egy hepciásabb rendőr elveheti a forgalmidat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!