Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első kocsinak mit ajánlotok?...

Első kocsinak mit ajánlotok? Diesel.

Figyelt kérdés
Első kocsim lesz de mindenkép dieselt szeretnék. Mindegy hogy japán német francia... meg hogy honda golf clio.. teljesen mindegy de ti melyiket ajánlanátok? kicsi legyen és dinamikus. 1 millió ft-ig.
2010. dec. 13. 17:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én első autónak,mindenképpen a VW Golf 3. 1.9-es Diesel változatát ajánlanám.Megbízható,erős,keveset fogyaszt.Aránylag újszerű a formája is.Ezekhez még az alkatrész is elég baráti áron megvehető.

Elég tágas,5 személy kényelmesen elfér benne.

300 ezertől 500 ezerig lehet jókat kapni.

2010. dec. 13. 17:14
 2/11 anonim ***** válasza:

Szivesen elküldenék neked több száz linket de az nagyon sok ideig tartana.Ezzel csak azt akarom mondnai hogy, adj meg róla több kritériumot.Pl.:ccm,fogyasztás, évjárat,ajtók száma, turbós vagy sem...

Én személy szerint japánt ajánlanék neked vagy esetleg németet.A franciák is jó dízel motorokat csinálnak de az autó nem csak a blokkból áll!

2010. dec. 13. 17:15
 3/11 anonim ***** válasza:

Ja igen.Nem kicsi,de sajnos Diesel motorral szerelt autót nem nagyon lehet találni,ami kicsi és dinamikus.Legalábbis 1 millióig nem.Ez alatt az összeg alatt csak 10-10 éves autókat tudsz venni,abban az időben még nem voltak jó Diesel motorok alacsony hengerűrtartalommal.A Golf próbálkozott,de az erőtlen lett. :)

Most már persze vannak,de azok drágák.

2010. dec. 13. 17:17
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha német:

Audi 100/80

VW golf 1es vagy 2-es újabbak már szarak

Francia:

Valami kis citroen HDI dízellel!

Olasz: Fiat, Alfa JTD

[link]

2010. dec. 13. 17:20
 5/11 anonim ***** válasza:

És a legjobb kimaradt: JAPÁN :)

[link]

[link]

2010. dec. 13. 17:24
 6/11 A kérdező kommentje:
hát konkrétan 2500 köbcenti és mind1 hoyg turbós nem turbós... golf 2 tetszik még úgy ahogy... meg az 1.9 ces cliok... mert ezekre mondták hogy mennek mint az állat..
2010. dec. 13. 17:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.A kérdésedben ez áll: "kicsi legyen és dinamikus"

A 2500 köbcenti ugyan dinamikus,de nem kicsi.Kicsinek 1.1-1.5 literes motorok számítanak.

Vagy te eddig egy 6,5 literes Hummert vezettél? :)

2010. dec. 13. 17:32
 8/11 A kérdező kommentje:
elnézést igaz :) 2000 akartam írni de az már a felső határ... annyiból vagyok megszoritva hogy rengeteget járok... egy nap megyek 70-100 km ter között és azért akarok dieselt. mert cliokról hallotam hogy elmegy 4.5- 5 literel de azt mondják kevés az a 65 le.. az tapasztaltam télleg nem jó :) azért tettem fel a kérdést mert hátha tudnak jobbat ajánlani :) am köszönöm észrevételt :)
2010. dec. 13. 17:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Akkor inkább egy Golf 2.

A Clio Diesel változata nagy KAKI!!!!!!

Megbízhatatlan,gyakran kell szerelni és ku*rva drága az alkatrész!

A Golf az pedig német.A német mindig jó.És mivel már öreg autó,de nem ritka,ezért nagyon olcsó az alkatrész.

A Golf 1. és 2. volt a nyugat Zsigulija.Elpusztíthatatlan és ha kell akkor otthon a sufniban megjavítod a gyári szerszámkészlettel,amit a csomagtartóban megtalálsz! :)

2010. dec. 13. 17:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Mivel, hogy vagy olyan anyagi helyzetben, hogy 1millió ft-ért autót vehess akkor szereintem használd ki a lehetőségeidet és vegyél egy komolyabb kocsit mintnem egy párszáz ezer ft-os régi jármüvet.Ezt azért irom, hogy nehogy többe kerüljön a leves mint a hús!

Én ezeket ajánlanám:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. dec. 13. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!