Szeretnék motort venni, mit ajánlotok?
Városban dolgozok és már sokallom az autóval munkába járás költségeit! Szeretnék egy motort venni ami meg felel az alábbi kikötéseknek:
-500cm3-nél nagyobb
-olcsó(kora nem számít)
-testes, érős(nagydarab vagyok így kell a méret és az erő)
-kis fogyasztás városban is
Hácc én nem tudom, de a kis fogyasztás városban nem az 500 ccm feletti motorokra jellemző...Nekem Hornet 600 volt, az simán megette a 7-8 litert o_O (Én 90 kiló, 184cm)
Modjuk egy Honda Dominator, vagy Varadero, esetleg Suzuki Vstrom 650 lehet a te választásod. (Ezek nagy, kényelmes túraendurok)
Ha inkább naked vonalon indulnál, akkor meg Suzuki Bandit 600, vagy 650, vagy GSX-F 600-750.
Nem kekeckedni akarod, de minek a városba 500 ccm-nél nagyobb motor? Nem fogyaszt sokkal kevesebbet, mint az autó, vagyis pénzt nemigen spórolsz rajta.
Én inkább egy 125ccm-s robogót vennék, városban fürge, kis helyet foglal, keveset zabál.
Egy 500cm3-is motor nem fogyaszt kevesebbet mint egy autó.
Szerintem 50-eset vegyél vagy 125-ös 4 üteműt.
Pl: Honda CBR 125, Aprilia Leonardo 125 (ez robogó)
125 ös robi vagy kicsi dízel autó.
Amit szeretnél,az minden csak nem olcsó.
500asnál nagyobbra azért gondoltam mert ha kiszabadulok a városból, akkor oda kell az erő, ha az ember túrázgatni szeretne, robogóban ezért sem gondolkodtam!
De ahogy elnézem marad a diesel autó és mellé a motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!