Miért nem jön az ablakmosó folyadék? Eldugult? Hogy tudom kipucolni?
Én nem kötekedtem, én adtam a jégoldós tippet! :)
Boldog karácsonyt!
Sziasztok.
Látom nagyon ment itt az eszmecsere és gondoltam kérek egy kis segítséget.
Nekem egy 2003-as évjáratú 1.5-ös Ignis-em van. Gondom lenne nekem is a hátsó ablakmosó rendszerrel.
A hátsó ajtónál elszakadt a mosóvíz műanyag csöve. Sikerült átmenetileg egy közdarabbal kiküszöbölnöm a hibát. Kérdésem az lenne, hogy a csomagtartón belül az oldalsó kárpit alatt van-e lehetőségem ezt a csővezetéket kicserélni. Onnan meg tudom oldani a cső azon részének a cseréjét. Ha igen, akkor hogyan tudom szétbontani a hátsó kárpitot (hangszóró alatti rész) és hogyan tudom kivezetni a hátsómosófejhez a csövet?
Nem tudom, ki hogyan van vele, de nekem például az Opel Astra G-ben csupán egyetlen egy ablakmosó-folyadék szivattyú van. Forgásiránya változtatásával oldja meg a tartálya aljától, hogy előre avagy hátra tolja a lét. Nekem előre még tolja, de hátrafelé már nem. A szivattyúmotor még megy - és annyi.
Mellesleg - az Astra G-ben már nem a hátsó ajtóban van a fúvóka, hanem egyből a tetőben, az autó rádió antennája mögött.
Ha onnan nem jön a lé, NOS akkor mit lehet tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!