Hol lehet a leggyorsabban eladni egy használt autót? Tehát, hol hirdessem meg? 43/N
Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 07:24
1/7 anonim válasza:
hasznaltauto.hu
vannak különböző kiemelési lehetőségek, amikre megéri beruházni, de ez le is van írva az oldalon, h smint...
2/7 anonim válasza:
Szerintem érdemes minél több helyen.
Vannak marketingfogások, amit érdemes alkalmazni, tehát úgy írd meg a hirdetés címét, hogy az figyelemfelkeltő legyen, sok szöveget írj a hirdetésbe, ne csak a minimumot, hanem saját tapasztalatokat is az autóval, esetleg hogy miért adod el, ha releváns. Készíts sok képet róla, ügyelj, hogy jó képek legyenek. És vonzók. Így nagyobb eséllyel lesz a hirdetés olvasójából vásárló.
3/7 anonim válasza:
Először is a Hasznaltauto.hu-n.
Újságban is hirdesd meg, írd ki a kocsira hogy eladó és a telefonszámod.
4/7 anonim válasza:
Én a hasznaltauto.hu-n adtam el az autómat 10 nap alatt,persze reális árat kell kérni és akkor szinte biztos a siker.Újság felejtős körülményes,drága,és kevésbé hatékony.Ma már a többség a neten keres autót,ez tény!
5/7 anonim válasza:
hasznaltauto.hu
expressz.hu
én ezekre tenném fel!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem értékes, csak egy WagonR+, de elég sürgős lenne. Nem tudom tovább fizetni.... A szívem szakad meg érte, mert semmi gond nincs vele. .... és már csak 11 hónap lenne hátra a törlesztőből. Ez van. Köszönöm mégegyszer!!!!
2010. dec. 13. 05:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!