Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Írnátok véleményeket? Autótípu...

Írnátok véleményeket? Autótípusok.

Figyelt kérdés
kinek mi a tapasztalata, melyik márkát szabad venni melyiket nem? Melyiknek mi az előnye hátránya? A Fordos kérdés kapcsán jutott ez eszembe Ha írtatok néhányan én is leírom a véleményem. Mindenki válaszát várom. Ha sokan válaszoltok kiderül hogy itt a gyakorin melyik a legközkedveltebb kocsi és melyik nem. Jah és nem ér a Suzukizosak fikázni direkt nem arra megy ki a dolog
2010. dec. 10. 22:42
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

Nekem hondám van, szerintem nagyon jó márka, 95ös és még soha nem volt vele semmi gond, a kötelező szervizek voltak csak, olajcsere, meg ilyenek.

Általában benzinesek, jó a fogyasztásuk, pörgős motor, minőségi összeszerelés, sok lóerő jellemzi a hondákat, a hátrány viszont, hogy a japánok minden csavart valami lehetetlen helyre raktak:S

2010. dec. 12. 17:13
 22/27 Beatrix17 ***** válasza:

Nekem E34,520i m van,páromnak E39,528.Az enyémnek az égvilágon semmi baja,szinte csak etetni kell,pároméval vannak bajok!Elötte 307 SW m volt!Jó nagy volt,kényelmes,probléma nélküli,azelött A4.Szintén nem volt vele gondom!

A lényeg!Az ujabb jószágokkal több gond van.Amit ajánlani tudok:régebbi BMW k,Audik.És semmiképp sem automata!

Nyilván sokan le fognak ugatni,de lesz@rom!Neked válaszoltam,nem másnak!

2010. dec. 15. 11:28
 23/27 anonim ***** válasza:

van egy olyan szólás hogy te egy idióta vadbarom vagy!

a franciáknak és az olaszoknak van a legjobb dízelmotorja, a te kis fordocskád sehol sincs tőle!!

a hdi-nél és a JTD-nél nincs jobb! és itt az új JTDm ami 140lóval 5litert eszik!

alfánál szebb autó nincs! a ferrari = fiat= alfa= lancia

majdnem ferrari nyert f1-ben, ugye milyen szar az olasz? a legtöbb sportautót az olaszok gyártják? ugye milyen szar? te is fikázod a suzukit, mostmár énis utálom mert suzuki = vw :S

utálom a német autókat( belefér az opel)

én csak japánt vennék: abból is csak honda, toyota, lexus!

2010. dec. 15. 22:06
 24/27 anonim ***** válasza:

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 12-11 18:17

miért van az, hogy egy 2007-es bmw már 3millió a kb 16-17 misiről?

miért mire terveznek egy autót? hát látszik hogy a németek 5 évre! sok sok japán a 10-15évével mennek !

ismerősünk vw-je passat 2007-es 5-ször(!) hagyta ott az úton!!

2010. dec. 15. 22:11
 25/27 anonim ***** válasza:

és miért van az hogy a rolls royce után, a LEGMEGBÍZHATÓBB A LEXUS?

A bmw-nek holvan a hybride? most jön az a sok szar 50millióér(álmodik a nyomor)!

lexusban páréve megvan, sokkal megbízhatóbb a bmw-nél!

ami mind2-ben rossz: hátjsókerékhajtás

érdekes: ANGOL AUTÓKRÓL MÉG NEM VOLT SZÓ! most kezdjétek szdni de írok rá valamit elötte:

Rolls Royce }

Bentley } bmw-hez képest midn lóf*sz

Lotus }

igaz, mostmár a rolls=bmw, de az angoloknál van a legtöbb jó autó!

azért nálam a sorrend kik gyártanak jó autót:

1. Japán

2. Angol( rover huzza le az egészet, és a mini is rover volt, azis a bmw tulajdonában van)

3. Francia

4. Német

koreai = rakás semmi

2010. dec. 15. 22:20
 26/27 anonim ***** válasza:
és az aston marint még ki is felejtettem!
2010. dec. 15. 22:27
 27/27 anonim ***** válasza:

Egy két dologban nem értek eggyet veled de abban igen hogy összességében a japánok gyártják a legjobb autókat!!!

Ebben viszont nem értek veled eggyet: Irtad hogy az olaszok és a franciák gyártják a legjobb dízel motorokat. Még a franciára azt mondom oké az ök dízel motorjaik tényleg nem rosszak.(a volvo se használná)DE az auto nem csak a blokkbol áll!!! mellete még rengeteg dolog van ami fontos és ezekben a dolgokban még véletlenül sem a legjobban a franciák. Irtad hogy az olaszok jo dízel motort csinálnak.Szerintem nézd meg ezt a vidit és utánna mérleglj. http://www.youtube.com/watch?v=b3alng3te2E Amelyik gyárto ilyen MUNKÁT kiad a kezéböl annak azt tudom mondani köszönöm szépen az ajálatait viszontlátásra!Ez egy zsák sz@r!!! Az olasz autok "sajnos" csak a jó kinézetükröl voltak minig is hiresek jah meg arrol hogy szervizlakok.

DE ami a legjobban szúrja a szememet amit a koreaikrol írtál! Pár év a világ legmegbízhatobb kocsikat csinálják!!!(ceed, rio...) Az egy másik dolog(probléma) hogy az auto reklámozása egy nagy nulla. Jah és a szereotípiákrol ne is beszéljünk (pl itt).

Angol autókrol csak azt tudom mondani hogy a középosztályba tartoznak ugy mint a ford.Hiába csinálnak hu de fasza kocsikat a kutyának nem kell! Hát igen a rover... a rover sikertelenségéröl is ki tehet?! hát nem más mint a világ legjobb, legmegbizhatobb, leggyorsabb és még sorolhatnám reggelig szoval a híres bééééemvéé.

A németeknek meg csak gratulálni tudok mert mindenben csak a pénzt látják a MINÖSÉG már nem fontos!!! teljesen "elkinaiosodtak" . Míg régen a bosch maga az elektronikát jelentette addigra mára sehol sincs pl. a japánoktol.És ezt nem csak "haver" mondta hanem személyes tapasztalak és nem egy két helyröl hallani.Hát persze mit várunk egy olyan terméktöl amire az van írva hogy MADE IN CHINA ! No komment...

2010. dec. 15. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!