Hogyan tudnám felemelni egy kicsit az autót, hogy alá tudjak mászni, mert nincs aknám? Dés hát kéne.
Már a hangjából megismerem, mi a baja, egy bizonyos takarófólia elmozdul mindig, most pl tuti a hó, jég hatására mozgott el, túl alacsony, és ilyenkor zörög baromira (a kipufogót veszi körbe szinte végig alul). Már párszor megcsináltuk, na de aknával, most viszont ezért a szabad kezes kis 1 perces igazgatásért nem akarom autószerelőhöz vinni ... na meg fizetni a semmiért tulképpen.
Van ötletetek, hogy tudnék alá menni ? elég alacsony sajna, sima kerékemelővel amolyan éppen határeset lenne, de szal nem igen menne az úgy ...
Áss egy sekélyebb gödröt amibe bele tudsz feküdni, állj főlé, esetleg még emelj a kocsin kicsit emelővel. Jobb ötletem nincs :)
Ja de, régi szoci lakótelepeken szokott lenni a garázssoroknál alvázmosó állvány, vagy nem tudom minek szánták eredetileg. Keress egy olyat és állj fel rá.
"A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:54" vok
nyugi nem fogsz alatt maradni, tedd sebességbe, kézifék és ék a kerék alá, mondom én mindig igy csinálom. Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!