Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hova szál a benzin ára?...

Hova szál a benzin ára? érdemes-e egyáltalán kocsit venni?

Figyelt kérdés
Első kocsimról lenne szó( tök mind1 audi, honda, alfa, mindegy MAJD lesz vmi) DE érdemes kocsit venni ilyen benzin ár mellet? lesz ez még drágáb vagy olcsobb? 340ft még benyögtem de 354 gyet már nem tok :S ha csak drágul akkor tuti motorozni fogok ... válaszokat előre is köszi :(
2010. dec. 8. 15:23
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

A helyedben én robogót vennék.

Hogy érdemes-e kocsit venni??Érdemes.Bár attól függ.Nekünk 3 gyerekhez igen érdemes.De ha egyedül lennék inkább valami kis rotyogó......

Utolsó a rendszámmal együtt a fejedet is lecseréled addig??:D:D

2010. dec. 8. 17:26
 12/22 anonim ***** válasza:
nálunk Kazincbarcikán 360.9-361.9 Ft/ liter úgyhogy ti még maradjatok csak csendben !!!!!!! Nem tudom hogy még meddig akarják emelni de nincs kizárva hogy 1-2 éven belül akár 400 forintot is elkérhetnek literéért.
2010. dec. 8. 17:27
 13/22 anonim ***** válasza:
17:21 vagyok. baseball sapi!!! :D
2010. dec. 8. 17:33
 14/22 anonim ***** válasza:
Vicces azért, van 1 autód, fizeted a sok adót, biztosítást, és még az üzemanyag is olyan rohadt drága bele hogy vicc..., a javíttatásokról nem is beszéltünk.
2010. dec. 8. 17:36
 15/22 anonim ***** válasza:
1-2 év és 400ft? Szerintem hamarabb! Bár ne legyen igazam!
2010. dec. 8. 17:38
 16/22 anonim ***** válasza:

gyerekek

A kocsi az LUXUS.

Aki ezt nem képes elfogadni, ne vegyen, ne használjon mert nem kötelező senkinek se. Akinek meg van, az tankoljon, vagy jó magyar módjára keressen alternatívákat.

Benzinesnél ott van az Etanol és az LPG is!!!

(ti ráadásul a 95ösről beszélgettek, na az enyémbe meg gyári előírás szerint 98as vagy JOBB kellene, de én is felesbe tankolom etanollal)

2010. dec. 8. 17:48
 17/22 anonim ***** válasza:
De hát az etanol "tönkreb*ssza a motort", nem?!
2010. dec. 8. 19:07
 18/22 anonim ***** válasza:
Azért emelik mindig a benzinárat mert a nagyképü nagyzolós Magyarok ugy is ugyanúgy tankolnak mint amikor 200ftvolt a benzin literje.De ne féljetek ha egy hétig kibirnák a nagyzolós Magyarok hogy nem használnák az autóikat lenne az a benzin ár ujra 200ft-is.
2010. dec. 8. 19:47
 19/22 anonim ***** válasza:
Manapság szerintem teljesen normális, hogy autóval közlekedünk. A tömegközlekedési árakkal összevetve, meg még kifejezetten rentábilis is. Tehát kocsit nem érdemes, hanem szükséges venni. Mi fiatal pár vagyunk, de mindkettőnknek van autója és használjuk is őket. Nem vagyunk milliárdosok, hanem inkább "átcsoportosítunk", de az autózásról nem szívesen mondanánk le.
2010. dec. 8. 19:49
 20/22 anonim ***** válasza:

PL:ha nektek lenne egy büfétek és a hamburgert 300ft-ért adnátok de megemelnétek 500ft-ra és akkor is ugyanannyitt eladnátok naponta akkor ti nem emelnétek?

Amig hüly.k vannak az országban addig lehet őket szo.atni :)

2010. dec. 8. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!