A b-kategóriás jogsi letétele mennyi időt vesz igénybe?
Figyelt kérdés
El szeretném kezdeni a jogsit és tudni szeretném, hogy meddig fog tartani ez az egész. Ha most elkezdeném akkor úgy húsvét tájékán már meglenne a jogosítványom? Vagy nagyon el fog húzódni....? Nektek meddig tartott lerakni a jogsit? Egy 18 éves srác...2009. jan. 17. 19:43
1/4 anonim válasza:
nekem egy bő két két és fél hónap volt. Végülis az a döntő, hogy a vezetések mikor vannak. Ha gyakran tudsz vezetni, akkor hamarabb megvan szerintem április környékén meglesz, ha elkezded most.
2/4 anonim válasza:
Hát, én május elején elkezdtem, és szeptemberben vizsgáztam. Nyári szünetben hetente 2x 2 órát jártam vezetni. A forgalomban a húzósabb, nekünk a tanár ott húzta el nagyon. Sajnos, nekem nem lett meg nyár végéig. De a jogsi kézhez kapásáig is 1 hónapot vártam az okmányiroda után, tehát októberben ülhettem volán mögé. Addig azt hittem megőrülök:) /19L
3/4 anonim válasza:
Én is anno nyári szünetben csináltam (már 10 éve) Két hétig minden nap elméleti oktatás volt, majd vezetés. Nekem kerek 2 hónapba telt. Persze az is kell hozzá, hogy minél hamarabb meglegyen, hogy minden vizsga elsőre sikerüljön. Ha gyors-tanfolyam, tehát minden nap van elméleti (KRESZ) oktatás, és tudsz menni vezetni, az időd is engedi és az oktatód is tud vállalni rugalmasan, akkor 2-2és fél hónap alatt simán meg tudod csinálni. Tehát Húsvét ápr. 12-13 az idén, addigra meg kellene lennie.
4/4 anonim válasza:
szijja... én is most csinálom a jogsit a suli mellett, így egy kicsit több időt vesz igénybe mint másoknak. de gondolom te is amellett fogod... én novemberben kezdtem és már megvan az eüm, a kresszem és a rutinom is.. márcsak a forgalmi van, abból se sok... szerintem 2 és fél 3 hónap elég lesz... de ez tőled is függ, hogy mennyi időt szánsz majd rá, vagy mennyire ér rá az oktatód... sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!