Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány vezetési órát vettetek,...

Hány vezetési órát vettetek, mire meglett a jogosítvány?

Figyelt kérdés
Én most kezdtem el, már két órát vezettem. Egy másik diák már az 51. óránál tart, és még mindig nem írták ki forgalmi vizsgára. 30 órába beleférni szinte lehetetlen? Én még soha nem vezettem ezelőtt...
2010. dec. 3. 11:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kötelező minimummal minden meglett elsőre.

Bár a forgalmi vizsgán volt egy hajmeresztő manőver, de nem elég vészes ahhoz, hogy meghúzzanak. Teljesen korrekt volt a vizsgabiztos. Sajnos, hogy melyik az, előre nem lehet megmondani. Szerencsém volt

2010. dec. 3. 13:23
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Rutinból csak 2 órával vettem többet, elsőre átmentem.

Forgalomból 2x buktam (hosszú történet), de ott összesen én is vettem kb 50-55 órát.

Tőled függ, hogy mennyi idő alatt tanulsz meg vezetni. 2 óra után lehet nagy a szád, hogy milyen könnyű, de mindenkinek más a tempója. Mindegy, hogy ki hány órát vesz, a lényeg, hogy normálisan megtanuljon vezetni. Ez nem verseny, nem erről szól.

2010. dec. 3. 13:55
 13/21 anonim ***** válasza:
30%
Csak ha 5o órával se mész át, légyszi, ne vezess Pesten :S
2010. dec. 3. 14:33
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Én már úgy mentem oda hogy jóval előtte vezettem pár km-t.

30 órát vettem és elsőre átmentem.

Ha nem vezettél még akkor nem biztos hogy beleférsz a 30 órába mert a rutin csak 10 óra és az alatt meg kell tanulnod a kocsival elindulni, legalább 2esig felváltani, megállni és a feladatokat és tudni kell végrehajtani.

Na nekem elég volt a 10 óra úgy hogy rögtön az első órán kezdtük a feladatokat.

2010. dec. 3. 15:47
 15/21 A kérdező kommentje:
Khm khm khm.... Elnézést! Ismétlem magam. Nem én tartok 50 valahány óránál, hanem egy másik diák. És nem nagy a szám 2 óra után. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy az átlagnak hogy megy.
2010. dec. 3. 16:02
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

13:55 vagyok

Egyébként röviden: azért jött össze ennyi órám, mert az első oktatóm nagyon rossz volt és az is szerencse, hogy a rutin elsőre ment, de forgalomban életveszélyes volt. Végül mikor oktatót váltottam inkább a legelejéről kezdtem a forgalmat, csak rendesen megtanuljam.

Csak, hogy tudd, hogy ilyen is van. Nem is voltam vele egyedül.

2010. dec. 3. 17:01
 17/21 anonim ***** válasza:
87%
én 52 órát vezetem :-) És azotta is nap mint nap vezzetek pesten. Első forgalmi vizsgán megvátak(valóban én voltam a fax), a másodikra meg közölte az oktattó, hogy válszhatok vagy fizzetek még 15órát és akkor elintézni a vizsgát vagy a biztosnak kell adni kb. 20e ft ... hát akkor már inkább vezzetem. :) És meg is lett hiba nélkül, hogy most azoktató mit csinált vagy mit nem azt nem tom, de nem is érkdel.
2010. dec. 3. 18:51
 18/21 A kérdező kommentje:
Huh, ez már vesztegetés! És így hidegen a képedbe vágta? Nem semmi! Nekem állítólag jó oktatóm van, azt hallottam, hogyha pl. érzi, hogy valami nem OK a vizsgán, akkor belepedáloz, szóval tarja a vizsgabiztost, stb... Ő vizsgabiztos is egyben, nemcsak oktató. Úgyhogy reménykedek, hogy nem fognak ok nélkül megbuktatni a vizsgán.
2010. dec. 3. 20:07
 19/21 anonim válasza:
100%
1,5X annyit, mint a kötelező előírt, mert "lassan vettem a lapot" ;-)
2010. dec. 9. 11:13
 20/21 anonim ***** válasza:

rutin 9óra

forgalmi 30

elsőre minden(:

2010. dec. 9. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!