Ladát fenntartani költséges?
Figyelt kérdés
Ahogy néztem elég sokat fogyaszt (engem elsősorban a 2000-es széria érdekel) és kb ha jól számoltam 39L-es üzemanyagtartálya van, 10L-t fogyaszt akkor 390km amit el lehet vele menni és 390km-enként 12-13e forint a mai üzemanyag ár mellett, ami hozzáteszem nagyon sok pénz, pláne ha naponta 40-50km-t megy vele az ember (én ennyit mennék kb).2010. nov. 29. 20:07
11/15 anonim válasza:
Az én 2107es ladám fogyasztása 6-8liter közt van.Nagyon megbízható,szinte soha nincs semmi baja.
12/15 anonim válasza:
Ja egy nagyon jó tanács.HA 2105-VAGY 2107ES LADÁT AKARSZ VENNI 89ES ÉVJÁRATU ELŐTITT VEGYÉL!!!
"Ez egy ladás véleménye akinek már most a 16ik ladája van"
13/15 anonim válasza:
figy én nem értek ezekhez, de papám ladája állítása szerint nála 6litert eszik, ismerősöm fiatal gyerek ladája állítása szerint 11litert is megeszi, szerintem egy iylen idős kocsinál soka befolyásol az hogy milyen állapotú. hülyeséget mondok?
14/15 anonim válasza:
"89ES ÉVJÁRATU ELŐTITT VEGYÉL!!!"
Így van, bár én 1990-et és 1992-őt is hallottam, de tény hogy az ez utániak borzasztó hulladékok, a kasztni nem rohad, hanem szabályosan porlad...
Fogyazztás pedig 80-90 km/h-nál 8, városban 9 liter körüli, de erősen állapot és lábfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!