Égő egy ügyvédnek 2007-es Suzuki Swift-tel járni?
Egyfelől az autóval pozicionálod magadat, ez igaz, de ugyanakkor meg, ha nem vagy autómániás és csak arra kell egy kocsi, hogy elvigyen A-ból B-be, akkor meg igazad van, hogy nem veszel a "kirakatnak" egy Mercit.
Persze az autó szerepe vs ügyfélkapcsolatok attól is függenek, hogy milyen ügyvéd vagy. Ha egy mindig kirendelt védő vagy egy cég belső jogásza, akkor mindegy. Ha "sztárügyvéd" aki megy iszapolni 13% sikerdíjért, oda gondolom a Lexus már kötelező :)))
De viccet félretéve: milyen ügyfeleid vannak és mennyire "kell" vetítened?
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:16
Már miért lenne égő ügyvédnek lenni?
Hát, (tudom nem kezdünk mondatot "hát"-al :) szerintem nem égő.
Nem vagyok ügyvéd, viszont agorafóbiám van, aminek az "eredménye", hogy sem tömegközlekedési eszközökkel sem autóval nem tudok közlekedni.
Nekem marad a két lábam vagy a kerékpárom.
Ha egy ügyvéd jó ügyvéd és jól végzi a dolgát, szerintem nem fognak elmaradni az ügyfelek csupán azért mert egy kisebb autóval jár!
Nekem is van éppen folyamatban lakásvásárlási ügyem, egyszer már voltam ennél az ügyvédnél, teljesen korrekt volt és teljesen meg voltam vele elégedve. Most ismét őt bíztam meg és tulajdonképpen halvány lila gőzöm sincs, hogy milyen autója van -ha van egyáltalán- és nem is érdekel. Ha egy 601-es trabantja lenne hát az sem érdekelne.
Korrektül és lelkiismeretesen elvégzi a munkáját. Nekem ez számít. Felőlem akár punk vagy hippi is lehetne. Nem szempont.
Persze új ügyfelek, aki kmég nem ismerik nem biztos, hogy egy punk frizura látványa után is őt "alkalmaznák", de az autóját igazán nem vehetik mérvadónak.
Szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!