Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Debrecenben van olyan hely,...

Debrecenben van olyan hely, ahol lehet gyakorolni jogsi nélkül?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék plusz órákat venni,úgy érzem,egy kis "egyéni" gyakorlás elég lenne.Van olyan hely,ahol ez kivitelezhető?Tesco parkolót pl nem szeretném,mert nagyon bent van a városban és félek h elkapnak,ilyesmi.Szóval valami külterület,ahol lehetőleg nem laknak,mégis alkalmas a terep a gyakorlásra.
2010. nov. 22. 13:37
 1/5 anonim válasza:
100%
Debrecen-Haláp környéke. Én ott gyakoroltam.
2010. nov. 22. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem nagyáruházak parkolója vagy elhagyatott füves puszták én ott szoktam jó vezetést

Ha felértékelsz azt köszönöm!

2010. nov. 22. 15:06
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

Húú, erre vigyázz nagyon, ha elkapnak nagyon megjárod: pénzbírságot kaphatsz, és a jogsid se fejezheted be, meg az ára is elveszik.

Itt pápán egy fickó nagymotorral szívta meg.

Kibérelt egy mocit vizsga elött, kiment a határba gyakorolni földes útra, és ott kapták el, az autós jogsiát is elvették, ezt se fejezhette be, meg 50000 ezer firint büntetést is kapott, pedig nem enekült előlük.

2010. nov. 22. 16:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen,én is félek,ezért is nem merek belevágni.
2010. nov. 23. 13:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Valamai bekötőút biztos van. Gyakorolnod kell egy oktatóval nem sokat fejlődsz pár hét alatt. A lényeg a RUTIN. Sok sikert!
2010. dec. 18. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!