Milyen motort ajánlotok 15 évesnek?
Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolnia fiamnak egy motort de nem tudom milyen lenne neki jó.
Robogót semmiképen sem!
Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 14. 15:35
11/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.!:D
dehogyis semmibaj.:)
Láttam aprilia af1-t 100 ezer alatt..:)
2010. nov. 14. 22:57
12/15 anonim válasza:
Ennyiért inkább egy simson... Veszel mondjuk 70-be egy nagyon jó simót, amivel biztos nem lesz gond, félrerakod a többit, gyűjt a srác és fél-egy év múlva vesz magának egy jó motort. Szerintem több értelme van, mint egy feszt lerohadó "modernebb" gépet venni. Hidd el, végigjártam a ranglétrád. Olcsó japán-olasz gépet nem érdemes venni...
13/15 anonim válasza:
Igazadvan olcsó japán-olasz =) csak a yamaha aprilia Stb. a legjobb kisgépek Derbi stb. Én aztmondom h haggyad a simsont Majd nyomatja nyélgázon, utánameg elbízza magát egy nagyobb vason..
14/15 anonim válasza:
inkább ne simsont!! az 50-es enduro-val sokkal könnyebb menni és szebb és erősebb is! nehezebb vele elesni mert ha megcsúszik inkább visszaáll egyenesbe mint hogy kicsússzon(persze nem azt jelenti hogy lehetetlen elesni vele)! én is simóval kezdtem 13 évesen után derbi senda 50 és ég ég föld a különbség. utána lett egy cr 125-öm most pedig cr 250 em van ami egy vadállat. de lehet vele normálisan is menni melőtt valaki aztmondaná hogy mit akarok azzal! 17 vagyok
15/15 anonim válasza:
Simsonhoz már semmi minőségi alkatrész.
Még újkorába se volt rajtuk rendes fék meg világítás.Hajlik a vázuk,stb
100e alatt Aprilia Scarabeo 50 2T -t(minarelli blokkos és szarásig van hozzá alkatrész meg tuning kitt még 27Le is de egy 7-9Le hengerrel kimegy a világból is)
Váltósat 100e alatt nem kap de ha van rá 150 annyiból már kilehet fogni jó állapotú Minarelli AM6 blokkos gépet(pl. RS50),Régi af1 is jó de amiben nem AM6 blokk van nem kapsz hozzá már szinte semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!