Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A főtengely jeladó elektromos...

F_zsolt kérdése:

A főtengely jeladó elektromos csatlakozójában , miért van olaj?

Figyelt kérdés
Lehúztam a csatlakozót és némi olj volt benne. Zsebkendővel és egy vékony eszköz segítségével kitöröltem. A csatlakozóban van tömités és az ép és tiszta volt.

ma 01:37
 1/5 Morzsi007 ***** válasza:
Főtengely szimeringnél folyhat ki a motorolaj esetleg. ?
ma 07:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Ott nem kellene lenni olajnak.
ma 08:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Mert odafolyt. Nem normál üzemi állapot.

Motorolaj volt? Nem lehet hogy aki legutóbb cserélte túlbuzgó volt és befújkálta valamivel?

ma 09:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem a kűlső része egyáltalán nem volt olajos a "O" gyűrű is szépent tömitett.tehát onnan nem folyt. Igaz nem volt sok a csatinál de csillogott benne és a zsebkendőn is látszott és a szaga is olaj volt. Repedést nem találtam rajta (szemmel láthatót, de megtakaritottam ma vissza teszem és ebay-en rendelek bele gyárit ami kb 1-1-5 honap alatt itt van elvileg.

De annyira foglalkoztat ez a dolog. Egyébként azért neztem rá mert erőssebb remegést éreztem fogva a kormányt és a motor járásaban is volt valami egyenetlenség. Volt rajta fémpor letakaritottam azonnal. Lehet már ez javit valamit. Később megirom.

ma 09:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Remegés nem a jeladótól van. Az vagy jó, vagy nem.
ma 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!