Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerülhet egy autórest...

Mennyibe kerülhet egy autórestaurálás?

Figyelt kérdés
Van nekem egy Mercedes w202 c180-om, ami nem mai darab, így vannak rajta rohadások már, pici horpadások illetve újból kellene már festeni. A kocsit megszerettem mert motorilag semmi problémám nincs vele, soha sem hagyott eddig cserben ezért szeretném ha kívülről is úgy látnák mint én. Mai világban mennyit kérhetnek el érte illetve jobban megérné, ha saját magam csinálnám inkább.

ápr. 14. 16:28
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Az a baj hogy ha te megtudnád csinálni akkor nem kérdeznéd meg.

EGy restaurálás legalább az újkori árába kerül vagy akár 2-3 szor többe..

ápr. 14. 16:30
 2/8 anonim ***** válasza:
22%
Ez olyan másfél milla alsó hangon.
ápr. 14. 16:34
 3/8 A kérdező kommentje:
1# megtudnák csinálni, de úgy voltam vele, hogy előbb megkérdezem mivel hátha időt sporolnék vele, de ezek szerint majd megcsinálom én, mivel alaphangon az nekem túl drága és saját magammal olcsóbban kitudnék jönni belőle.
ápr. 14. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
A restauráláshoz semmi köze nincs a feladatnak, de kétlem, hogy egymagad teljesen rendbe tudod hozni.
ápr. 14. 17:39
 5/8 Noren1989 ***** válasza:
0%

Motorgenerálhoz mennyire értesz?

Van már benne 350e km?

ápr. 14. 17:45
 6/8 anonim ***** válasza:
36%

"..rohadások, pici horpadások, illetve kellene már festeni"

Szóval már a kérdésedből is kiderül, hogy semmi közöd az autójavításhoz, de te restaurálni akarsz.

Hagy békén az öreg autót!

ápr. 14. 23:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Polírozd át és a fontos dolgokat cseréld . Több 100 ezer csak a fényezés lakatolás . Vagy így használd esetleg add el .
ápr. 15. 14:15
 8/8 anonim ***** válasza:
66%

Akik lepontozták a 2-es hsz-em arra kíváncsi lennék miért :D

Egy festés körben kb 750ezer.. (én w201-re kaptam mindenhonnan ekkora ajánlatot)

Rohadások igaz jó kérdés mennyi van de azokat meg 70-150 között csinálják lakatosok.

Szóval az 1,5 millió egyáltalán nem irreális.

Jó, lehet inkább 1 és 1,5 millióból jön ki de akkor sem olcsó mulatság.

ápr. 15. 16:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!