Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olasz (Ducati) vagy Japán(Kawa...

Olasz (Ducati) vagy Japán(Kawasaki) motort vegyek?

Figyelt kérdés

Ducatiról sok rosszat hallottam szervíz tekintetében. Egyébként meg macsó gép.

Japánban csak a Kawasaki áll számomra a helyet, sajnos vagy nem sajnos többi márkának modelljei nem tetszenek.

Ducatiban Diavel, Kawasakiban a Z osztály tetszik.

Szerintetek?

márc. 28. 12:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%
Simsont 😀
márc. 28. 12:08
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
azt vedd amelyik tetszik, hisz magadnak veszed es nem nekünk.
márc. 28. 12:30
 3/15 A kérdező kommentje:

ez igaz és így van, leginkább Olasz tetszik, de a szervízigényessége nagyon elkeserít. :D ellenben a Kawasakival szemben...

márc. 28. 12:41
 4/15 A kérdező kommentje:

volt olyan is 94-ben azon tanultam meg. S51. de azért előre menjünk mint a kormányunk és ne hátra. :)

márc. 28. 12:41
 5/15 anonim ***** válasza:
Kawasaki Ninja ha belefér az anyagi keretbe.
márc. 28. 13:26
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem Ducati Supersport 1000DS-t vegyél... az eszméletlen gyönyörű motor, mondom úgy, hogy hidegen hagy a motorozás.
márc. 28. 13:42
 7/15 A kérdező kommentje:

#5 sportmotor nem játszik, kényelmetlen, nem nekem való. anyagi keretbe beleférne kettő is, mert ha Ducati Diavel mellett döntök az 6-8 millió forint.

#6 mivel sport, így az sem fog meg. mindenképpen nakedtúra érdekel, ami Ducatiban is csak a Diavel vagy Xdiavel. Kawasakiban a Z900 érdekelne, vagy talán egy BMW F900R, de inkább japán vagy olasz.

márc. 28. 15:01
 8/15 anonim ***** válasza:
hát ez a 3 motor totál ctrl+c ctrl+v nekem...
márc. 28. 16:28
 9/15 anonim ***** válasza:
58%
Nekem Ducatit vegyél.
márc. 28. 16:35
 10/15 A kérdező kommentje:
persze kinek mi, mindenképpen olyanok válaszát várom akik tapasztalták személyesen ezeket a motorokat, mind szervízigényességben, mind tapasztalat szinten.
márc. 28. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!