Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Másnak is fáj a háta a Skoda...

Másnak is fáj a háta a Skoda ülésektől, szándékosan ilyen rosszak?

Figyelt kérdés

Nemrég vásároltam egy Skoda Fabia 2-est,BMW E46-ról váltottam…

Sima alap ülések voltak a BMW-ben de ég és föld a komfort, 400km vezettem és mintha a szomszédba mentem volna…

————-

Ki beszállás könnyebb a Skodában mert magasabban ül az ember…

Ellenben a Skodával 300 km után amikor hazahoztam, a térdem két napig fájt, tegnapi napon pedig 2x100 km után már szakad szét a hátam úgy fáj…

Tudtam mit veszek de azt nem gondoltam ennyire rosszak az ülések…

márc. 27. 08:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
vegyel bele gerinctämaszos ülest meg könyöklöt es akkor mär nem lesz kin az utazäs...
márc. 27. 08:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is kínlódtam tőle! 1-es Octaviámban, a deréktámasz, inkább a hátam közepét nyomta mikor állítottam rajta. Viszont van egy jó hírem, hogy mivel közös padlólemezre készültek más VW típusokkal, így 100%-ban kompatibilisek az ülések. Én pl Bora üléseire cseréltem, ami sokkal kényelemesebb. Potom 8 ezer forintért vettem a teljes szettet, Fabia meg valószínűleg VW Poló padlólemezén van, viszont kombi esetén a hátsó ülések mások.
márc. 27. 08:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennyit számít, hogy prémium vagy alsókategóriás autó. Nekem is ez volt toyota után suzuki, de meg kell szokni és utána nem lesz baj vele. Igaz, nekem több hónap volt mire megszoktam, pedig nem olyan vészesen nagy a különbség toyota és suzuki között, de azért érződik rendesen.
márc. 27. 09:34
 4/7 anonim válasza:
64%
HTP : hiába taposod paraszt
márc. 27. 10:25
 5/7 anonim ***** válasza:

memóriahabos deréktámasz sokat tud segíteni az ilyen gagyi üléseknél :)

Nekem ezeknél az "olcsó" autóknál mindig az a bajom, hogy a derekam mögött több centis rés van és amiatt fájdul meg a gerincem alsó része.

Bezzeg a szénné ült 30+ éves mercimben 900km-ert sem érzek meg egyhuzamban.

márc. 27. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:
67%

Octaviában nem ennyire hitványak. Volt egy 2-es RS-em, annak nagyon jó ülései voltak. Most 3-as van alap ülésekkel, ez nem annyira jó, de ebben is le tudok utazni 5-600 km-t gond nélkül, pedig derékfájós vagyok.

A Fabia 2 amúgy elég budi. Egy időben én is néztem, és nekem egy első széria után visszalépésnek hatott minőségben.

márc. 27. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Low cost marka, hiaba fenyezik a szart, Octavia ugyan ez.

Nem tudom ilyenkor hol vannak azok az emberek, akik szerint a Skoda mar 1:1-be Audi, csak a nevet kell megfizetni.

Ami meg felunt, hogy sokkal hamarabb elkezdenek rohadni is.

tegnap 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!