Másnak is fáj a háta a Skoda ülésektől, szándékosan ilyen rosszak?
Nemrég vásároltam egy Skoda Fabia 2-est,BMW E46-ról váltottam…
Sima alap ülések voltak a BMW-ben de ég és föld a komfort, 400km vezettem és mintha a szomszédba mentem volna…
————-
Ki beszállás könnyebb a Skodában mert magasabban ül az ember…
Ellenben a Skodával 300 km után amikor hazahoztam, a térdem két napig fájt, tegnapi napon pedig 2x100 km után már szakad szét a hátam úgy fáj…
Tudtam mit veszek de azt nem gondoltam ennyire rosszak az ülések…

memóriahabos deréktámasz sokat tud segíteni az ilyen gagyi üléseknél :)
Nekem ezeknél az "olcsó" autóknál mindig az a bajom, hogy a derekam mögött több centis rés van és amiatt fájdul meg a gerincem alsó része.
Bezzeg a szénné ült 30+ éves mercimben 900km-ert sem érzek meg egyhuzamban.

Octaviában nem ennyire hitványak. Volt egy 2-es RS-em, annak nagyon jó ülései voltak. Most 3-as van alap ülésekkel, ez nem annyira jó, de ebben is le tudok utazni 5-600 km-t gond nélkül, pedig derékfájós vagyok.
A Fabia 2 amúgy elég budi. Egy időben én is néztem, és nekem egy első széria után visszalépésnek hatott minőségben.

Low cost marka, hiaba fenyezik a szart, Octavia ugyan ez.
Nem tudom ilyenkor hol vannak azok az emberek, akik szerint a Skoda mar 1:1-be Audi, csak a nevet kell megfizetni.
Ami meg felunt, hogy sokkal hamarabb elkezdenek rohadni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!