Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használt vagy új motort éri...

Használt vagy új motort éri meg venni?

Figyelt kérdés

2 kiszemelt van.

Honda Cb650R Neo sport cafe(Új)

Triumph Schrambler 900 2018(Használt)

2 különböző motor de ha a Triumphál maradnék lehet lenne bennem egy tüske mert abból is az új modell tetszik.

3,5 M mindkettő,de mondom mind a 2 nagyon tetszik.Itt csak az a kérdés ti egy használt vagy az új mellett döntenétek?

márc. 24. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát engem nem az érdekelne, hogy használt hanem új. Hanem hogy a konkrét példány használtan milyen, hogyan néz ki, hogyan szervizelték, mennyire vigyáztak rá.

Na meg sokkal fontosabb megfontolások (személyesen nem ismerem a két típust), mivel rendelkeznek? ABS remélem mindkettőben van. Dual fék? Kipörgésgátló? Szervizlehetőség milyen az 50 km-es körzetedben? Mert ha a közeledben csak olyan szerviz van, ami csak japán motorral foglalkozik, akkor lehet, a Triumph nem ideális választás.

Tehát sokkal kevesebb infót adtál meg, mint amennyi mindennek át kéne futnia a fejedben, mielőtt motort vásárolsz.

De ha első motorod, akkor úgyis azt fogod venni, amibe kinézetre beleszerettél, én is ezért vettem 20+ éves minden elektronikát nélkülöző, de legalább nem fekete, nem szürke körlámpásat. :D

márc. 24. 23:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Én újat vennék. Ha opció az új, az jobban megéri.
márc. 24. 23:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja amúgy ha konkrétan e közül a kettő közül kell választani, akkor nyilván új Honda mint használt bármi nem Honda. :D
márc. 24. 23:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a Hondát venném a kettő közül.
márc. 25. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!