Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Üdv! Lehet hogy hülyeség amit...

Üdv! Lehet hogy hülyeség amit kérdezni fogok de biztosra akarok menni, egy Ford Focus mk2 (2011 Facelift) olvasólámpába ledes izzót raknék, és azt mondták nekem hogy ez nem ajánlatos mivel hamarabb leszívja az autó akkumulátorát mint a sima izzók?

Figyelt kérdés
Valami olyat magyaráztak nekem hogy nem alszik el teljesen valami Canbus cucc miatt, valaki tudd valamit? Előre is köszönöm a válaszokat!

márc. 19. 21:41
 1/7 mpeter58 ***** válasza:
82%
Kíváncsi lennék, mégis mire gondolt, aki tájékoztatott téged. A Canbus rendszernek nem ez a dolga és nem csinál ilyet szerintem. Miért is tenne ilyet? Én simán kicserélném ledesre. Egyébként egy árammérővel ellenőrizhető a fenti állítás.
márc. 20. 05:34
 2/7 mpeter58 ***** válasza:
67%

Kicsit még hozzátennék az előző hozzászólásomhoz. Ezt olvasd el!

[link]

Itt megtudhatod, hogy hogyan reagál (reagálhat) a canbus a ledes izzóra. Kapható kompatibilis led izzó is, amire biztosan nem kapsz hibaüzenetet.

márc. 20. 05:40
 3/7 anonim ***** válasza:
30%
Most inkább az a kérdés hogy mi célból tennél bele ledeset, mert oda semmi haszna nincs.
márc. 20. 06:16
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Férjemnek mk3 van. Neki is led van benne egy éve kb (azóta van meg az autó)
márc. 20. 09:41
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

Alin úgy keresd, hogy canbus error free led és kész.

Beltéri ledre nem fog a rendszer hibát adni egyénként

márc. 20. 10:08
 6/7 anonim ***** válasza:
74%

mi a legelső kínaiba vettük párszáz forintért :D

4#

márc. 20. 10:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Mindenkitől köszönöm a választ és a segítséget!😄🙏
márc. 22. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!