Szeretnék egy autót venni. Kinéztem egy Fiat Bravot. Nem sok jót hallottam eddig a Fiatokról, megérné megvenni?
Nekünk egy 13 éves opel astra combink van 1.7 td de egy rozsda pötty sincs rajta,hibája sincs(csak a használatból adodóan),megy mint a golyó és kényelmesen elférünk benne négyen akár hosszútávon is.Sőt nyaralás kapcsán a sok csomag miatt sem volt gondunk még vele!!!
Az öcsémnek Fiat Bravo-ja van.Az autó kivülről jól nézki,sportos, de állandóan a világítás száll el neki és az elektronika hibásodik meg.de még mindig eljutott vele ahova akar és mivel neki tetszik nem érdekli más véleménye.És igaza is van mert mindenki más típusra esküszik akár tapasztalatból vagy hallomás alapján.
Nekem egy 19 éves Fiat Unom van. 10 éve van nálunk, 9 évig semmit nem kellett rá költeni. Tavaly jött egy kisebb mélypont, akkor előjött pár hiba, futómű,fék, de amúgy semmi baja. Úton sosem hagyott, menni is jól megy. Motorikusan semmi baja, és a sokak által emlegetett elektromos hibákkal még hírből sem találkoztam. Minden működik rajta.
Nekem csak olasz auto kéne ezután is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!