Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első motornak ajánlanátok egy...

Első motornak ajánlanátok egy harleyt vagy inkább mással kezdjek?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok, egy 600-as hondán tanultam motorozni illetve azon is vizsgáztam azonban szeretnék egy sajátot és mindig is a harley-k tetszettek érdekelne motorosok véleménye / tapasztalata. Elsősorban 883-as sportstert néztem nagyjából 3 és 4 millió között.

tegnap 08:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Háát, majd 250 kiló menetkészen, nem könnyű na.

Ha van fufu lehet én egy használt 500-as Rebellel jönnék bele a motorozásba, és utana mennék a szivem valasztottjara.

tegnap 08:57
 2/8 dirtboy ***** válasza:
62%
Ez a kategória szerintem simán válalható. Méretileg nem túl nagy,súlya is szerintem rendben van tekintve hogy vannak HD motorok közel 400kg-os súllyal is,na oda már kell tapasztalat. Tekintve hogy ezek a motorok nem a száguldásról szólnak így kezdőként is kisebb kockázat felülni rá mint egy sportra vagy nakedre. Amire főleg figyelni kell az az hogy meddig döntheted kanyarban mert némelyik motornak elég hamar leér valamilye hiszen nem döntögetésre vannak tervezve.
tegnap 10:06
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Persze, ismerek olyat, aki Simsonról 1800-as cruiserre ült, köszöni szépen, jól van. Öltözz fel mindig normálisan, meg tényleg figyelj a döntögetésre ahogy a 2. válaszoló írta.
tegnap 10:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem ajánlott.
tegnap 15:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem kötekedni akarok, de tele a net (nem csak) harleysokkal, akik borulnak meg a dög gepeikkel parkolókban.

Én erösebb testalkat vagyok, és meg a 190 kilós nakedemmel is néha azt veszem észre, hogy nagyobbat kellett "tartanom" combból, amikor mondjuk hatrafordulok ket szót valtani a pirosnál valamelyik cimbivel, szóval persze lehet 250 kilós motorral kezdeni, és igen, vannak annal is sokkal nehezebb akar kb 400 kilós motorok, de az tuti, hogy lassú manőverezesnél, parkoláskor, előtte-utána szazszor jobban kell figyelni a nehéz vasaknál. Különben te leszel az a balf@sz, aki álló helyben elborul a motorral. Amíg meg nem érzel rá kerdező, addíg meg a suta rollerező, amíg küszködsz a tömeggel, szóval én tényleg nem ajanlanám elsőre.

Azt meg hagyjuk is, hogy ez a cruiser kategória helyből nem túl virgonc, kicsit nehezkesebb, szóval nem fogod tudni olyan könnyen rakosgatni kanyarba, fékezni is értelemszerűen nehezebb, nagyobb a tehetetlensége stb.

tegnap 20:58
 6/8 dirtboy ***** válasza:
5-ös,azt e feletsd el hogy egy harley nem olyan mint egy naked. Alacsonyabb ülésmagasságuk van így könnyebben lent van a telitalp és az egész motornak alacsonyabban van a súlypontja.Ebben a kategóriában a 250kg nem egy magasérték hiszen a súlyt kb nem is nézik a gyártók. Ha a vágya helyett pl egy kisebb köböst vesz teszem azt egy felkapott típust egy yamaha xvs650-es dragstart akkor is ugyan azzal a súllyal szembesüly,akkor miért ne vegye azt amit szeretne? Te melyik típust tekinted jó kezdőnek?
tegnap 21:40
 7/8 anonim ***** válasza:
En az 500-as rebelt írtam, de merő jóindulatbol, semmilyen motorellenes magatartast nem tanusítanék, csak kicsit reálos az agyam, ezért gondolnam, hogy egy jó 60 kilóval könnyebb, kb ugyanolyan teljesítmenyű modern mocival egyszerűbb lenne belerazódni a kategóriába.
tegnap 21:51
 8/8 dirtboy ***** válasza:
60 kiló már elég jelentős igen, most pont van egy rebel-es kérdés kint igaz nem 500-as így rákerestem mert én magam szintén sportosabb vonalon mozgok szintén naked-es vagyok. A rebelből elég nagy a választék is a piacon,igaz tesztet olvasva annyira nem dicsérik a gépet.
tegnap 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!