Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen gyakori e46 136 lovasná...

Milyen gyakori e46 136 lovasnál az adagoló hiba? Kapni azért még hozzá ilyen alkatrészeket az autóhoz? (akár bontott, felújított vagy felújítás) Illetve mik a jelei egy adagoló hibásnak?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 14:22
 1/8 anonim ***** válasza:
20 év után elég gyakori. Kapni hozzá újat.
tegnapelőtt 14:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
300 ezer felett leginkább. A volt autómban 330-nél lett. Pér százer volt a felújítás.
tegnapelőtt 14:57
 3/8 A kérdező kommentje:

Ismerősömnek 7 év alatt 2x lett cserélve, jelenlegi már 2 éve bent van és eddig úgy néz ki, minden oké vele.

Jó áron kapnám meg tőle, gondolkodom a vásárlásán de félek tőle egy picit.

Igazából az autó nagyon jó állapotban van kívül-belül.

Olajat, vizet nem fogyasztja.

Új kuplungot kapott, új akksi, új önindító, új maf szenzor (bár kitudja ez lehet utángyártott sz*r) illetve sok minden más is ki lett cserélve, (ja új első lámpák, bár ez mellékes) nagyon gondos gazdija van, mindent időben cseréltetett.

De én picit tartok ettől az adagolótól..

tegnapelőtt 15:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Minőségi üzemanyag a titok. Van olyan kút, ami a legdrágább talán, de a legjobb az üzemanyaga.
tegnapelőtt 16:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Milyet érdemes bele tankolni? Milyen dízel, én pl. OMV-nél szoktam tankolni de eddig mindig benzineseim voltak.
tegnapelőtt 17:07
 6/8 anonim ***** válasza:

4. DIZEL!

Érted, nincs olyan hogy minőségi.

Normál gázolaj mindegyikba jó, minden kamion is azt tankolja és sosincs bajuk tőle.

Nekem is dizel van és csak normált tettem bele .

tegnapelőtt 20:22
 7/8 A kérdező kommentje:

De gondolom ennél is van olyan mint a benzinnél is, 95, 98, illetve 100-as benzin stb.

Dízelnél is vannak ilyen kategóriák nem?

tegnapelőtt 20:26
 8/8 anonim ***** válasza:

A dízelnek nincs oktánszáma, viszont van belőle prémium, adalékolva. Én nem vettem észre különbséget.

Akkor tankoltam bele, amikor volt némi kehéje a kocsinak, és 0 fok alatt nem indult elsőr, -5 alatt meg 6-7x kelltt indítózni. Akkor próbáltam bele, ugyanolyan szar volt. A szerelőnél megnéztük, egyik hőgoba behazudta a stabil 40 fokot.

tegnapelőtt 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!