Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2009 Honda Civic Type-S 1.4...

2009 Honda Civic Type-S 1.4 99 LE - 100000-es szerviznél nagyjából mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Az autó igen szép állapotban van, fél éve gond nélkül ment át a műszakin, nem rohad, érzésre is minden tip-top.

febr. 15. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez milyen szerviz, mert ilyen nincs vagy ha van is nem kell vele foglalkozni.

Egy olajcsere meg pár apróság és a szerviz elkér 120000-et, még ha semmi baja sincs.

Szervizbe csak akkor kell vinni ha a kötelező olajcsere van , vagy valami baja van.

febr. 15. 17:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Hibátlan állapot esetén csak olaj és szűrők cseréjére, hiba esetén még a hiba javításának a költségére pluszban.
febr. 15. 17:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem is kimondottan az ár érdekel. Inkább hogy van-e valami ami ekkora futás után kötelező, vagy erősen ajánlott ennél a tipusnál.
febr. 15. 18:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
#3 Ja, nincs. Sima egyszerű benzinmotorról van szó. Ha majd tönkremegy valami, akkor meg kell javítani, addig csak karbantartás.
febr. 15. 18:37
 5/8 A kérdező kommentje:

Zsír, köszi. Ezt szerettem volna hallani. :)

Ellenvélemény, esetleg...?

febr. 15. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Gyertyát esetleg lehet cserélni 120 ezért bírná az irrídiumde ,fékfolydék és hűtővíz.

120 ezernél váltó olaj.

febr. 15. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A 6os már mond valamit, a kuplung olaj is 40e km-enként esedékes, fékolaj és hűtővíz 2 évente.... a megszokott motor olaj, olaj- levegő- pollenszűrő jobbaknál 10e km.

Ha a kuplung el volt hanyagolva akkor munkahenger is cserés lehet.

Üdv: egy 2007-es gyártmány tulaja

febr. 16. 07:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó kettő jót mond,nekem szedán van,fék és kuplungfolyadékra figyelni kell,kb 2 évente cserélni,én beszívtam ezzel.

Kuplungfolyadék csere elmaradt,fekete színű volt már,amikor lecserélték elszállt az pedál melletti munkahenger amiből a jobbfajta 100ezer forint.Ráadásul vele együtt a fékfolyadékot is cseréltettem hát persze az ABS kocka meghalt ami még 150ezer(pedig az volt előtte cserélve szóval lehet amúgy is a végét járta)

febr. 16. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!