Milyen kocsit vennétek maximum 600-ból?
Lehet ennyiből olyan autót venni, ami elvisz A-ból B-be megbízhatóan, ha szükséged van rá. Aki azt állítja hogy nem, az nem ért hozzá - nem egyszer csináltam már rohangálósnak.
Annyi, hogy arra számolj, hogy azért nem az örökkévalóságra veszed. A rozsda az elsődleges dolog, amire nagyon figyelj, mert ott lesz egy autóból gazdasági totálkár leghamarabb, és műszakit ha rohad, nem kap.
Akármennyire is "nem autó", továbbra sincs olcsóbb közlekedőedény a régi Swiftnél, ennél olcsóbban is kifoghatsz belőle akár klímás-szervós-elektromos ablakos példányt is, ami nem rohad még. Nyitott szemmel kell járni.
Amúgy meg ahogy már mondták, Renault Thalia vagy Clio ami ennyiből kapható egy borzalmas autó de a Swiftnél azért "autóbb" egy fokkal (nem nagy fokkal), esetleg a többi olcsó Suzuki (WagonR, Ignis) még játszhat, bár szerintem a régi Swift ezeknél jobban megéri, azok is pont ugyanannyira nem védenek semmit egy új SUV ellen, pont ugyanolyan semmilyenek, csak drágábbak.
Ami szerintem ebben az árkategóriában nagyon fontos:
- Megint mondom: ROZSDA. Nézz be alá, vigyél valakit aki ért hozzá és látja a bajt akkor is, ha alvázvédővel le van kenve.
- Magánszemélytől érdemes venni. Kereskedések ennyiért általában tényleg lerúgott fostartályokat árulnak, olyan kocsikat érdemes kifogni, ami mondjuk bácsié-nénié, aki nem sokat használta, kertben/garázsban tartotta, nem ment át 1000 tulajon padlózós futár használatban.
- Legyen műszaki. Ha nincs, az sosem véletlen. Minél több, annál jobb.
Egyáltalán nem lehetetlen ezeket kifogni, de érteni kell hozzá valakinek aki elmegy veled.
Olcsó húsnak híg a leve. Oké, hogy elvisz A-ból B-be, de ha hetente viheted szervizbe, akkor cseszheted😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!