Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Le fog járni a jogosítványom....

Le fog járni a jogosítványom. Az igaz, hogy lehet ügyfélkapun keresztül csináltatni újat és akkor az ingyenes?

Figyelt kérdés

tegnap 11:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor, ha van friss (azt hiszem max 30 napos, de ebben nem vagyok biztos) sikeres egészségügyi vizsgálatod.
tegnap 12:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, akkor nem kell fizetni, viszont az orvosin felül, ehhez kell egy fotónak is lennie a rendszerben, ami nem régebbi mint 3 év, ez pl lehet úgy, hogy korábban csináltattál új személyit. Elvileg valahogy videókapcsolaton keresztül lehet online is csinálni, de erről nem találtam konkrétumot, hogy ennek mi a menete.
tegnap 12:12
 3/4 anonim válasza:
Igen, lehet csináltatni azokkal a feltételekkel amit az előző 2 válaszoló írt. Ebben a hónapban én is így csináltattam meg. Belépsz a magyarorszag.hu-ra az ügyfélkapu+al, bal oldali listából kiválasztod az okmányok fület, aztán a vezetői engedély fület, ott vannak klf. nyilatkozatok, kiválasztod a rád vonatkozót, klikkelés után elindítod az ügyintézést. Nekem felülről a 4.nyilatkozat kellett, de ha véletlenül nem jót választottál vissza lehet lépni és kiválasztani a jó nyilatkozatot. Az ügy elindítása után értelemszerűen kell a kérdésekre válaszolni és kész.
ma 09:30
 4/4 anonim válasza:
A dáp-al belépve is ugyan ez a menet.
ma 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!