Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hengerfejs-e az autóm, ha a...

Hengerfejs-e az autóm, ha a kiegyenlítő tartályban olaj van meg valószínűleg a nívó pálcán meg hígabb olaj látható?

Figyelt kérdés

Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy nemrégiben vásároltam egy Renault MK2 (2006) gépjárművet. Az előző tulajnál a vezérműlánc "szétrobbant" és ugye fel lett újítva ott nem volt még a kiengyelítő tartályban olaj, hanem nemrég mikor menet javításon volt a kocsi akkor vették észre, hogy "cappucinos" a tartályban lévő víz, de nem habos még nem melegszik túl a kocsi normálhasználatnál és hosszabb távon se, (érsd 2x290KM-n keresztűl lett egyhuzamban használva és nem produkált semmi ehez fogható jeleket) de a napokban észre vettem a nívó pálcán, hogy nagyon hígnak tűnik az olaj benne és most tanácstalan vagyok, hogy hengerfejes-e a kocsi vagy mi mert miután megvásároltam kb 500.000HUF még rá költöttem (fék, hidrotőke+ tömítések meg egyébb belső kozmetikai felszerelésekre).

Szerintetek mi lehet a probléma?

#autó #hengerfej #Renault #motorhiba #Gépjármű szerelés
tegnap 15:57
 1/2 anonim ***** válasza:
68%

Hát - olaj másképp nem nagyon mehet bele a vízbe.

🤔

Esetleg valaki megtréfált, mondjuk egy pénzsóvár szerelő.

tegnap 16:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha az olajba belefolyna valami akkor emelkedne az olajszint.
tegnap 20:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!