Milyen márkáju aksit vegyek?
Figyelt kérdés
1.2 start stop os kocsiba kell. 72 ah 460A. Idáig Varta volt de attol tartanak hogy ahonnan rendelnek ott sokat álhatott, ugyhogy most elbizonytalanodtamma 14:14
2/7 anonim válasza:
A sok állás nem feltétlenül nagy baj. Le kell mérni aksi állapot mérővel és az kiadja mit tud. Amúgy a Varta jó, nem volt rá panasz. Pl. Unixnál mindig le kellett mérnem eladás előtt, hogy milyen állapotban van és szinte mindig 100%-os volt, pedig nem frissen jöttek a gyárból azok azt garantálom.
3/7 anonim válasza:
A Vartával nem tudom mi van, de az elmúlt kb. 5 évben szinte mind hulladék volt. Jár az ember garizni, mint a küretre.
Ha olcsó kell, akkor A.Z. Ha bármi baja van az unixba visszaviszed és egy szó nélkül kicserélik azonnal. :D
Ha normálisat akarsz, akkor a Bären az én személyes kedvencem vagy Bosch.
4/7 anonim válasza:
#3 Igaz én 1,5 éve dolgoztam Unixnál, de Varta aksi sosem jött vissza. Ha aksival baj volt, akkor mindig kivétel nélkül Bosch volt szar, úgyhogy azt kerülném. Aki Vartát vett, hozta vissza kicsi benzines autóból, megnéztem 7 éve vették, hibátlanul szolgálta őket addig, pedig egy benzinest folyton beindítanak leállítanak. A.Z. -tól sokan féltek, de mindig az volt a legszimpatikusabb nekem és legolcsóbb is. Azok teljesen be voltak csomagolva, úgyhogy egy porszem nem volt rajta és 100% állapot és 100% indítási készséget adott az aksi mérő gép. A többi márkánál előfordult néha 86-90% is állapotra. Na meg ugye A.Z.-ra és Boschra meg talán még valamire adtak csak 2 év garanciát, ezért a Boscht választották sokan, de ugye vissza is jött. Be kellett küldeni a központba bevizsgálásra, persze mindig visszaadták az árát, mert tudták ők is hogy szar. Na az A.Z. soha nem jött vissza garanciáztatni és ugyanúgy 2 év gari. Varta is alapból jó, de csak 1 év gari, de nem is fog kelleni.
5/7 anonim válasza:
Azért járattunk iskolába, hogy képes legyél önmagad dönteni, guglizni.
Hogy értsd a fizika alapjait, hogy tudd mi az az Amper-óra.
Hogy ne márkák alapján válassz,hanem képes legyél értelmezni szöveget.
NEe jött össze.
Sajnos millió más dologra is költhettük volna azt a pénzt, amit így eltékozoltál.
Mellesleg minden aksi amire az adott paraméter van írva, kb ugyanazt tudja.
6/7 anonim válasza:
Exide Premium.
Arra is figyelj, hogy start-stoposba AGM akku kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!