Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szorítsatok holnap!! Tanácsok?

Szorítsatok holnap!! Tanácsok?

Figyelt kérdés
Holnap forgalmi vizsgázok reggel 7:30-kor kezdek, de nagy ónos eső volt szóval eléggé le van most fagyva az út, holnapra max talán picit kevésbé fog csúszni. Ilyenkor parkolás, kisutcák, városon kívül marad az útvonalban?

#forgalmi vizsga #ónos eső #Csúszás veszély
jan. 21. 21:20
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Érdekes volt mert a vizsgabiztos meg mondta hogy ha valamit nem értek akkor kérdezzek meglepődtem. igen igen, kicsit azért sajnálom mert mindenhová látványosan benéztem és egy biciklis út lett a vesztem.:(úgy hogy elvagyok keseredve
jan. 22. 09:40
 12/21 anonim ***** válasza:

Mi az a biciklis út?

Kanyarodtál és nem nézted meg, hogy jön-e valaki a kerékpárúton vagy kerékpársávon?

jan. 22. 09:43
 13/21 A kérdező kommentje:
Igen így van. Kerékpár sáv a megfelelő neve csak valamiért biciklis útnak akarom hívni. 🥹
jan. 22. 09:52
 14/21 anonim ***** válasza:

Értem, ez esetben teljesen jogos a bukás.

Ha ott jött volna egy biciklis, azt kinyírod, ha rákanyarodsz.

jan. 22. 09:59
 15/21 A kérdező kommentje:
Majd legközelebb menni fog odafigyelek rá. Kicsit azért bánom meg haragszom magamra mert már túl voltam a felén és tök jól vezettem de sajnos ez van. Nem mehet minden elsőre. Az elsősegély elsőre meglett.
jan. 22. 10:06
 16/21 WinsThons válasza:
Gratulálok azért, sokan idáig sem jutnak el. Hidd el, hogy nem történt semmi rossz, 1-2 hét múlva újra tudsz majd menni. Elsőnél én is szomorú voltam, sírás kerülgetett, vagyis sírtam is.. De minek?! Elsőnek első pár percre elbuktam.. Azt sem tudtam, hogy mi/merre hány méter.. Annyira féltem az ismeretlentől, azaz attól, hogy ha ez nem sikerül, akkor VÉGE. (December eleje volt/közepe inkább, és utána a legelső időpont Január közepén/elejéb volt, tehát majdnem 1 hónap kiesett, ezért volt stresszes. Másodiknak Január elején voltam, ott végig is vittem, 1 parkolás volt hátra, illetve 1-2 utca, csak rossz helyről kanyarodtam, nem néztem, hogy meg fog szűnni a sáv. Nem voltam szomorú, hisz jóval jobb voltam, mint az elsőn. Kb 45 percet vezethettem, 50. percnél már a Vass Gerebenbe lettünk volna szerintem, tehát 3-4-5 perc volt az, ami elfosztott a Jogsitól. Semmi gond, a héten megyek megint, és odateszem magam, hidd el, hogy menni fog, és nem lesz probléma. Igen, a sávokat nézd, pl: biciklisnél, ha jobbra fordulsz mindig nézz hátra, mert szeretnek ezért szólni, jelen esetbe buktatni. 19 Éves Vagy, Pesten Tanulok Vezetni. Te hol tanulsz? :) Sok sikert a továbbiakban, és, ha picit is szomorú vagy, akkor lásd magad előtt a pár héttel/hónappal lévő Srácot/Lányt, Mert sikerülni fog, ha már eddig eljutottál! :) Fel a fejjel. Hányadik óránál tartasz? (Én 60 körül.)
jan. 22. 12:23
 17/21 A kérdező kommentje:
Most két hét kiesésem lesz de megyek előtte vezetni. :D igazából már várom hogy meglegyen mert szeretnék,és szeretek vezetni és jól is tudok csak hát szerintem nincs az a sofőr aki 100%-ba tökéletesen vezet. De legközelebb meglesz én így érzem, így látom. Szerencsére én Pécsen tanulok vezetni, és 20 vagyok. Engem hál isten messziről elkerülnek a villamosok úgy hogy valamelyest így könnyebb de persze ettől függetlenül tudni kell ilyen szituációban is vezetni. :)
jan. 22. 20:30
 18/21 A kérdező kommentje:
Most lesz majd a 62/64.-ik óra környékén valahogy a dolog
jan. 22. 20:31
 19/21 anonim ***** válasza:

Én záróvonalon váltottam sávot, mert buszsávba soroltam be egy egyirányú utcába.

A vizsgabiztos egy szót se szólt.(biztosra vettem, hogy itt vége) A végén mondta, hogy nem volt szép, de életszerű, senki nem megy egy háztömböt újra egy üres utcában, hogy jól soroljon be.

Szóval, a lényeg, hogy ha semmi olyat nem teszel, ami balesetveszélyes lehet, simán menni fog.

Tükröt mindig nézni kell,táblákat, sebességet betartani, és minden utcába benézni, fékpróba az elején, mert az is bukta lehet.

Villamosnak meg mindig igaza van, ha egyszer máshol is vezetsz 😄

jan. 22. 21:33
 20/21 krwkco ***** válasza:

"Én záróvonalon váltottam sávot, mert buszsávba soroltam be egy egyirányú utcába. A vizsgabiztos egy szót se szólt.(biztosra vettem, hogy itt vége) A végén mondta, hogy nem volt szép, de életszerű, senki nem megy egy háztömböt újra egy üres utcában, hogy jól soroljon be."

Azért ezt ne kövesd el a vizsgán. Nem minden vizsgabiztosnak ez a véleménye. Ha a forgalom miatt nem tudsz átsorolni és látod, hogy hamarosan záróvonal lesz, akkor indexelve állj meg és várd meg, amíg elfogynak az autók vagy valaki beenged. Ez a szabályos.

jan. 23. 07:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!